Actrite cu o moarte subita

actrite

Cu toate ca vietile lor pot parea fascinante si foarte luxoase, vietile vedetelor de film, televiziune si teatru nu sunt mereu atat de simple si de stralucitoare. In unele situatii, relatiile esuate, mortile din familie sau problemele de sanatate le pot duce si pe ele la o moarte prematura. Ne va fi dor de toate oricum!

Lucy Gordon

Din exterior, Lucy Gordon parea sa fie pe val si in varful lumii. Aceasta s-a nascut in Oxford, in Anglia, inainte de a se muta in franta pentru mare parte din copilaria ei. Gordon si-a facut debtul in actorie  in anul 2001 si a ajuns sa joace in filme alaturi de mari nume ale scenei internationale de film, inlusiv John Cusack, Audrey Tautou si Tobey Maguire. In timpul anilor 2000, acesta a jucat roluri mai mici in filme ca Serendipity si Spider-Man 3, cu toate ca primul ei rol major  a fost in cadrul rolului sau drept actrita din viata reala si cantareata Jane Birkin in filmul din 2010:  Gainsbourg: A Heroic Life, in cadrul carui acesteia i-a placut foarte mult sa joace.

Aceasta a fost descrisa de colegii sai drept o fiinta generoasa, talentata si foarte amabila si de famlie dept un fel de persoana care ar fi dat totul de la ea pentru altii si care ii punea mereu pe altii mai presus de ea. Astfel ca vestea decesului sau  a venit ca un socatat pentru prietenii, cat si pentru familia acesteia, actrita murind cu doar 2 zile inainte de a implini 29 de ani. Se spune ca ar fi fost gasita spanzurata in apartamentul ei din Paris de catre prietenul ei. Cei apropiati ei  sustin ca ar fi fost foarte tulburata de sinuciderea unui prieten apropiat si drept urmare si-a luat viata.

Carole Landis

Nascuta in Wisconsin  intr-o familie saraca derpt cea mai tanara dintr-un numar de 5 copii, starul Frances Lillian Mary Ridste si-a petrecut copilaria visand la lucruri marete. Dupa ce a pus deoparte 100$, aceasta a luat autobuzul catre San Francisco, s-a vopsit parul blond si si-a schimbat in cele din urma si numele in mod legal in Carole Landis.

Aceasta si-a inceput cariera drept dansatoare de hula si pana a ajuns sa joace in filmul cel mai important din cariera sa One Million B.C., care a adus-o in atentia publicului larg. In anul 1947 totusi, aceasta si-a inceput marea taina, relatia amoroasa de rau augur cu Rex Harrison, care se crede ca ar fi fost si motivul pentru care s-a sinucis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *