Ajutorul “ierbii”

ajutorul ierbii

Ce crede Susan Sontag despre iarba si despre legalizarea acesteia? Sontag a spus urmatoarele lucruri: “Cred ca marijuana este mult mai buna decat lichiorul, decat bautura alcoolica. Cred ca o societate care este dependenta de un drog nesanatos si distructiv-numit alcool-nu are dreptul sa se planga sau sa fie impotriva cenzurii utilizarii unui drog care este cu mult mai putin daunator”.

Autorul lucrarii Fear and Loathing in Las Vegas, Hunter S. Thompson, nici nu a trebuit sa termine liceul ca sa devina un scriitor de succes. Dupa restrictia sa din Air Force, si-a petrecut un an calatorind cu ingerii pentru cartea sa “Hell’s Angels: The Strange and Terrible Saga of the Outlaw Motorcycle Gangs”. Cu siguranta a si tras fumuri de iarba de mai mult de cateva ori in cadrul acestei calatorii a sa.

Ce credea Thompson despre iarba? Foarte deschis si fara teama, curajos, Thompson a fost foarte deschis legat de folosirea acestui stupefiantm chiar declarandu-si dragostea pentru acest drog. Pilonii sai de baza pentru o viata buna includeau si berea, gheata, grapefruitul si ganja.Iarba trebuie sa-l fi ajutat destul de mult pentru a scrie cartile pe care le-a scris.

Maya Angelou a ajutat la pavarea drumului minoritartilor in cadrul literaturii. I Know Why the Caged Bird Sings este o lectura care ar trebui citita neaparat de oricine, la fel cum sunt si celelalte lucrari ale sale, dat fiind talentul ei pentru carti, esee, poezie, piese de teatru si multe alte scrieri de genul. Angelou a recitat “In and Out of Time” in Madea’s Family Reunion a lui Tyler Perry din anul 2006, si aparitia ei  in cadrul acestei comedii s-a resimtit oarecum ca o halucinatie in sine.

Ce credea Angelou despre iarba? Nu avem vreo dovada consistenta cum ca Maya Angelou a fumat iarba in ultimii ani, insa se stie ca fuma fara oprire in anii de viata ai tineretii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *