Beneficiile vietii de casnica

beneficii viata casnica

Dupa maritis, femeile sunt impartite in doua mari categorii: casnice si muncitoare. De vreme ce exista o gramada de avantaje si dezavantaje la statutul de femeie care lucreaza dupa ce se marita, uite cateva beneficii ale vietii de casnica.

Vezi cum cresc copiii

Cea mai mare vina pe care o resimt femeile care lucreaza este lipsa de timp pe care trebuie sa il devoteze copiilor acestora. Acestea sunt impartite intre munca si a fi alaturi de copiii lor si de a-ri privi cum cresc si cum se dezvolta.

O casnica este mereu alaturi de copiii sai si reuseste sa aiba grija de acestia intr-o maniera iubitoare si mai sunt si martore la evenimentele speciale din viata lor, ceea ce inseamna enorm pentru cei mai multi dintre copii: primii pasi, primele cuvinte etc.

Cele mai multe dintre femei nu au alta alternativa decat a sta si a munci pentru a face bani pentru o viata mai buna, asadar daca esti suficient de privilegiata in a avea o familie si un partener care sa castige suficient, ar trebui sa te bucuri de avantajele statutului de casnica pana la maximum.

Ai mai mult timp la dispozitie

Unul dintre cele mai atractive si mai placute beneficii ale statutului de casnica este cantitatea de extra timp pe care o ai la dispozitie, spre deosebire de femeile care lucreaza de la 5 la 9 ore pe zi. Nu trebuie sa te grabesti prin viata pentru ca nu ai o anumita durata de timp pe care trebuie sa o imparti ici si colo, deoarece nu lucrezi. Ai mai mult timp la dispozitie sa faci lucruri in jurul casei si nu esti in permanenta specriata de sefi brutali si posaci sau de colegi enervanti.

Ai mai multa libertate

Atunci cand esti casnica, esti propriul tau sef. Casa in sine iti este biroul si chiar poti angaja alti oameni care sa te ajute cu curatenia, gatitul, ingrijitul de copii, gradinarirul, etc. Poti vedea in liniste show-uri tv, poti pierde titmpul cu prietenele la pranz, poti dormi cum trebuie si cat vrei pe timp de noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *