Care este importanta traditiei la un botez?

botezz.ro

Fiecare eveniment din viata ta unde este implicata si o anumita serie de traditii si datini are o importanta deosebita asupra vietii tale sau a vietii careia i-ai dat suflare. Botezul reprezinta una dintre renumitele taine bisericesti prin intermediul caruia Duhul Sfant face partea nevazuta, iar preotul din cadrul parohiei de unde tu faci parte se va ocupa de partea vazuta.

Intr-adevar un botez consta foarte mult in organizare. Prin organizare se intelege atat alegerea de nasi potriviti pentru pruncut, stabilirea unui meniu de botez – fie ca este organizat la un local tip restaurant sau chiar acasa la tine, alegerea de lumanari care sa reflecte tema aleasa si, bineinteles nu in ultimul rand, atractia celor invitati si anume tinuta pe care pruncul o poarta cum este alegerea de tinute elegante sau trusou traditional botez.

Acum daca ar fi sa iei aceste lucruri sau task-uri si sa le respecti, te vei bucura de un timp minunat impreuna cu cei dragi si marea ta bucurie care a venit pe lume.

Alegerea de nasi – reprezinta cheia catre o viata lunga si frumoasa ce are la baza sprijinul necesar pentru pruncut, asa ca alege cu grija persoana careia ii incredintezi o bucatica din inima copilasului tau drag. Iti recomand sa alegi pe cineva in care deja ai incredere, cineva statornic care va tine finutul pe calea cea buna si care ii va fi alaturi in jurnalul pe care urmeaza sa il aiba.  Poate fi chiar perechea de nasi pe care ai avut-o la nunta ta sau daca e deja al doilea copil, poti opta pe un frate sau o sora care mereu ti-a fost aproape si stii ca ii va fi si micutului tau prunc.

Stabilirea unui meniu de botez – aceste detalii sunt mai putin importante, daca e ceva doar in familie poti face masa acasa, insa daca vrei ca petrecerea de dupa sa se tina intr-un restaurant, atunci cere meniul special din cadrul localului respectiv in astfel de evenimente speciale. Probabil ca felurile de mancare sunt variate.

Tema aleasa – in mare parte se adopta teme precum printi si printese, insa este foarte atragator ca pruncutul sa aiba ca tema de botez traditionalismul si mandria fata de patria romaneasca in care s-a nascut. Poti opta insa in cadrul restaurantului sa aduci propriile decoratiuni care sa fie in tema cu ceea ce ai ales. Oricum probabil stim deja cu totii ca va predomina in cantitati foarte mari eleganta, pura eleganta.

Tinuta pruncusorului – atractia invitatilor, bineinteles este bebelusul care a fost increstinat. Imbracamintea lui trebuie sa fie imaculata din toate punctele de vedere, deoarece el a intrat pe o noua portita in cadrul bisericii ortodoxe fara nici macar o pata. Iti recomand sa optezi pentru trusou traditional botez care sa se potriveasca cu tinuta pruncutului si sa ii ofere un aspect elegant si placut.

Cei de la www.botezz.ro creeaza piese vestimentare inedite si de calitate superioara, dar si trusou traditional botez – asa ca iti recomand sa arunci o privire peste acest site mentionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *