Ce faci cand e vreme de stat in casa

Vinerea este cea mai tensionata zi din saptamana: ziua in care esti fortat sa demonstrezi de ceea ce esti capabil si cat de bine poti ramane axat pe ceea ce crezi, cat de mult crezi in fortele tale.

Din momentul in care te trezesti, ametit si epuizat, juri ca vei ramane in casa in aceasta seara. Da, in seara asta vei ramane in casa, vei viziona vreun film si vei fuma iarba pe care ai dorit s-o fumezi pe tot parcursul zilei.

Poate ca prietenii tai vor incerca sa te faca sa iesi in oras cu ei. Te vor implora sa le ramai aproape si sa ii urmaresti prin toate cluburile in care vor merge, insa tu stii foarte bine ce iti doresti.

Tu nu vrei altceva decat sa fumezi un cui si sa te tolanesti pe canapea. Vrei sa inhalezi din bong, sa fumezi un joint si sa te bucuri de minunile luminilor, scanteilor si fumului din casa. Pentru ca asta reprezinta pentru unii cea mai tare noapte de vineri .

Fara mahmureala, fara bani cheltuiti, fara oameni dupa care trebuie sa te tii. Esti doar tu si probabil inca vreo cativa prieteni, sau poate niciunul. Ca sa fim sinceri, senzatia de dupa ce tragi un cui nici nu se compara cu senzatia pe care o ai dupa ce bei ceva.

Oricum, stiu ca poate fi destul de greu sa incerci sa le explici prietenilor de ce nu poti iesi cu ei in acea vineri noapte, insa faptul ca te stii singur cu atatea bunatati te face sa fii foarte convingator.

Si atunci cand toti prietenii si colegii de munca vor incerca sa te convinga sa mergi cu ei si sa te faci muci, ai de ales dintr-o serie buna de motive pentru care sa preferi sa stai in casa si sa fumezi iarba, din experienta proprie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *