Ce inseamna sa intreci limitele

Nu te enerva si nu enerva pe nimeni degeaba. Stiu ca asa suntem noi de obicei construiti, mai ales femeile, insa ar trebui sa incetam din a ne mai plange atat si sa incepem sa realizam ca de fapt este vina noastra pentru ceea ce s-a intmplat, sa nu mai gasim vinovati si sa nu-i mai batem la cap si sacai pe ceilalti pentru propriile noastre greseli. Suntem oameni, insa nu avem dreptul de a ne omori intre noi, tot plangandu-ne si dand vina ape altii pentru orice.

Daca vom incepe prin a face asta de cele mai multe ori, atunci vom si sfarsi prin a ne plange de soarta noastra si a ne plange pe noi insine si alegerile noastre. Atunci cand suntem stresati si ni se pare ca toate lucrurile merg rau, singurii vinovati suntem noi, insa ne este mai usor si dam vina pe primul care ne va iesi in cale. Mai mult de asta ne si razbunam, stricandu-ne atat propria zi cat si pe cea a celorlalti. Vom ajunge ca pana la urma cineva sa ne reproseze acest lucru si nu ne va face prea bine, sau se va razbuna pe noi in acelasi mod, si nu ne va placea prea tare, dar ne va face sa si realizam ce gresim de fapt si mai ales faptul ca gresim si ranim pe altii.

Asadar, atunci cand vom mai avea probleme pe suflet, de orice tip, ar trebui sa alegem sa le tinem doar pentru noi insine si a  nu le exprima in fata celorlalti, dar mai ales de a nu ne razbuna pe ei pentru asta. Altfel, vom  avea de suferit si persoane dragi noua ne vor parasi sau nu vor mai fi la fel cu noi, considerandu-ne niste epave.

Haideti sa ne ingrijim de noi, de nevoile noastre, dar sa-i lasam si pe altii sa respire, pentru ca fiecare are propriile probleme si temeri, dar nu toata lumea alege sa isi verse naduful pe cei din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *