Ce nu inteleg barbatii in legatura cu femeile

comportament femei nedeslusit pentru barbati

De ce merg acestea la baie mereu impreuna? Ce se intampla acolo de fapt? Intreaga sintagma cum ca “Barbatii sunt de pe Marte si femeile sunt de pe Venus” este o prostie fara sens, insa exista totusi cateva lucruri pe care barbatii nu le pot intelege legat de femei in general si de comportamentul femeilor in particular.

Marimea la sutien

Credeti-ma, nici macar unele femei nu inteleg cum vine acest lucru si care este marimea normala a cuiva la sutien. In functie de ce se masoara/ Ce inseamna toate acele litere, mai ales ca uneori sunt si dublate?

Sa spunem ca unii barbati inteleg conceptele de baza ale marimilor de la A la DD si ca de asemenea exista si numere acolo, insa nu au nici o idee si nici un punct de referinta la ce s-ar putea raporta.  Nu stiu carui bust i s-ar potrivi marimea 36 la sutien. De asemenea, intreaga idee a lenjeriei pentru bust nu o inteleg barbatii nostri.

Absorbante si tampoane

Asadar, femeile isi cumpara asemenea lucruri pentru a le prinde de lenjeria intima sau pentru a le introduce unde cred barbatii? Suntem destul de sigure ca barbatii stiu cum functioneaza astfel de lucruri de ingrijire intima feminina, insa nu este ca si cum ar fi vazut pe vreuna dintre noi in actiune pana acum. Si cum de suntem atat de bune in a le ascunde la perfectiune?

Ciclul menstrual

Sangerati acolo tot timpul? Cum va puteti da seama ca s-a terminat atunci cand s-a terminat? Puteti simti aceasta senzatie toata ziua? Da, orele de anatomie i-au invatat pe barbati despre aceste lucruri, insa de asemenea mai exista o sumedenie de intrebari despre asta.

Noaptea fetelor

Pentru asa ceva nu exista un echivalent masculin. Ce faceti voi atunci cand iesiti impreuna atatea fete? Este ca un fel de reuniune secreta? De ce nu poate veni si un barbat sa vi se alature in cadrul unei asemenea petreceri sau intalniri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *