Ce trebuie sa ai in geanta in ziua nuntii

Orice femeie se viseaza in rochia alba de mireasa inca de cand este foarte mica. Este ziua in care va arata ca o printesa, se va bucura de moment alaturi de barbatul potrivit, printul de pe calul alb pentru ea si se va bucura de atentia tuturor oamenilor. In plus, se anunta o petrecere in cinstea ei si a partenerului eisi toata lumea se va bucura si ii va admira tinuta perfecta si frumusetea frumos conturata in aceasta zi importanta.

De regula, in ziua nuntii nu ne gandim la toate detaliile pentru ca organizarea petrecerii ne ocupa foarte mult timp si nu mai avem timp sa studiem, sa analizam si sa punem la punct orice detaliu.

Cu siguranta ca in ziua nuntii vei alege sa mergi la un make-up artist care sa iti faca un machiaj profesional care va tine intreaga zi in mod intact. Sigur, indiferent de toate produsele pe care le folosesti trebuie sa tii cont ca ziua nuntii este o zi extrem de activa, probabil se intampla vara si nu trebuie sa uiti anumite detalii si poate cele mai importante. Este posibil sa transpiri in aceasta zi pentru ca vor fi probabil temperaturi ridicate, stres si mai ales emotii. Exista anumite lucruri pe care nu trebuie sa omiti sa le ai in geanta. Incearca sa pregatesti lucrurile inainte de ziua cea mare pentru a evita omiterea lor:

  • Lipiciul pentru genele false. Cu siguranta make-up artistul va apela la niste gene fapse care iti vor da un aer misterios si va intensifica machiajul. Chiar daca ti se garanteaza ca genele vor tine intreaga zi  nu inseamna ca trebuie sa te culci pe o ureche. Trebuie sa iti cumperi numai decat un lipici pentru gene cu care sa fixezi in caz ca se desprinde.
  • Rujul, nu trebuie sa lipseasca din geanta niciunei femei, mai ales in ziua nuntii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *