biciclete femei

Fie ca esti in cautare de o bicicleta care sa te poarte peste tot in tara, fie ca iti doresti o bicicleta pentru placerea ta personala, este mai bine sa cunosti din timp ceea ce ai nevoie de la o bicicleta inainte de a incepe sa mergi la cumparaturi. Exista foarte multe modele de biciclete disponibile pentru doamne, alaturi de diferite trasaturi frumoase si functionale, de aceea este atat de important sa descoperi care sunt cele mai potrivite pentru preferintele tale.

Doar vrei ca la urmatoarea miscare de Femei pe biciclete din orasul tau sa fii cea mai cea. Pe langa fustita sau rochita pe care o vei alege pentru aceasta activitate, si bicicleta ta trebuie sa iasa in evidenta. Uite ce ar trebui sa ai in vedere. Si eu am facut la fel in ceea ce priveste bicicleta mea draguta si vintage cu cosulet in fata.

Culoarea bicicletei

Chiar daca culoarea bicicletei tale nu va avea vreun impact asupra felului in care merge vehiculul, este primul lucru pe care il vor observa cei din jurul tau. Si cum esti demna de toata atentia, trebuie sa fii cumva peste celelalte fete de la concursul de pedalat prin oras. Vezi ce culoare iti place tie mai mult, insa te sfatuiesc sa nu incerci o varianta de culori prea tari, mai ales daca este vorba despre o combinatie.

Dimensiunea bicicletei

A cumpara cea mai potrivita marime de bicicleta pentru tine te poate ajuta foarte mult in manevrarea acesteia, dar si la pedalat. Daca vei cumpara o bicicleta prea mica pentru tine, atunci iti va fi foarte incomod la datul din pedale si poti sa acuzi dupa dureri de spate si de picioare. Nici o bicicleta prea mare nu este ideala.

Te poate face sa iti incordezi prea tare muschii si nici nu te vei simti prea confortabil in timp ce te plimbi. Iar daca este vorba despre un concurs de traversat orasul cu bicicletele, alaturi de alte doamne si domnisoare, vrei sa ai prioritate, mai ales daca ai si un spirit competitiv. Cu alte informatii legate de alegerea celei mai bune biciclete pentru tine, voi reveni intr-un articool viitor.

Blogger: Oana M. Roman

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *