Cele mai utile sfaturi pentru Android

Fie ca abia ti-ai cumparat un nou smartphone Android sau pur si simplu il ai de ceva vreme dar nu ai fost curios cum il poti face mai rapid si mai eficient iti vom prezenta cateva metode simple prin care poti creste performanta acestuia.

Cand instalezi aplicatii pe telefon acestea ajung sa ocupe spatiu si sa iti consume din memoria pretioasa RAM. Pentru a iti creste eficienta telefonului este indicat sa cureti memoria cache a telefonului. Aceasta memorie stocheaza date cu privire la aplicatiile folosite pentru a le deschide ulterior mai rapid. Daca faci acest lucru aplicatiile  se vor deschide putin mai lent dar telefonul va fi mai rapid per total.

Daca ai un telefon care foloseste o versiune Android mai noua decat IceCream Sandwich vei putea intra in Developer Options si sa opresti procesele care functioneaza in plan secundar.

Va trebui sa alegi intre performanta si modul in care sistemul arata. Poti alege sa dezactivezi efectele, tranzitiile din sistemul de operare pentru a obtine un plus de viteza. Mai ales daca ai un telefon nu este foarte performant.

Telefonul tau ruleaza foarte multe aplicatii in plan secundar de care nu ai nevoie. Le poti dezactiva foarte simplu din setari. Va trebui sa deschizi application manager si sa le opresti. Acestea sunt aplicatii care vin presintalate cu telefonul tau si multe din ele nu le vei folosi niciodata.

Lasa procesorul sa respire. Elimina aplicatiile pe care nu le mai folosesti, acestea s-ar putea sa iti foloseasca in continuare memorie RAM.

Toata lumea iubeste aplicatiile mobile. Cu cat mai multe cu atat mai bine. Dar telefonul tau nu este de aceeasi parere. Mai multe aplicatii vor duce la ingreunarea modului de operare al telefonului si va deveni mai greoi in actiuni.

Va trebui sa faci o serie de sacrificii in privinta modului in care arata sistemul tau de operare pentru a optine un plus de performanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *