Citate ce sustin calatoritul

calatorit

In viata este bine sa faci de toate, in limita bunului simt, pentru a nu te trezi mai tarziu ca regreti o anumita alegere sau ca nu ai reusit sa faca ceva de genul pana la batranete, cand nu vei mai putea face asta. Fiecare perioada a vietii este diferita si in cadrul fiecareia trebuie sa faci cate ceva ce se potriveste facut. De exemplu, atunci cand esti mic este bine sa ai grija de copilaria ta, sa te joci, sa te distrezi conform cu varsta si sa nu treci prea departe  sau prea repede la perioada tineretii si a adolescentei. Vei avea timp de toate, daca esti lasat si daca iti faci curaj pentru tot.

In ceea ce priveste tineretea, perioada cand ai trecut de 18 ani si pana la 30 si ceva de ani, ai tot dreptul si ar trebui sa faci tot posibilul sa calatoresti prin lumea larga. Trebuie sa iti faci pe plac, sa te implinesti spiritual, si nu numai trupeste. Astfel, iti vei imbogati si cunostintele legate de ceea ce te inconjoara, de culturile diverse si de frumsetile care exista, de fapt, in intreaga lume. Este bine sa ai visuri marete si sa iti testezi limitele.

Uite cateva citate care te pot ajuta sa faci dintr-o calatorie cea mai frumoasa experienta a vietii tale:

  • “Nu toti cei care hoinaresc prin lume sunt pierduti” – J. R. R. Tolkien

Ce inseamna asta? Ca poti calatori cat vrei prin lume si ca nu ar trebui sa iti faci griji daca alti considera asta doar o simpla hoinareala si pierdere de timp, deoarece asta nu te pierde, ci te ajuta sa vezi lucrurile mai clar si sa te bucuri de fiecare clipa.

  • “Nu astepta. Viata trece inainte mai repede decat ai crede tu” – Kushandwizdom
  • “In 20 de ani de acum incolo vei fi mult mai dezamagit de lucrurile pe care nu le-ai facut, decat de lucrurile pe care le-ai facut” – Mark Twain

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *