Copacii care se conecteaza la internet

copacii_viitorului

In Singapore s-au inventat copacii care se conecteaza la internet. Acest proiect a fost realizat de autoritatile locale pentru a acorda internet gratuit oamenilor. Ei au montat dispozitive de conectare la internet in copacii artificiali creati special pentru acest scop.

Acesti copaci sunt artificiali in totalitate, fiind construiti din beton si metal. Copacii artificiali permit conectarea Wi-Fi la internet.

Copacii artificiali vor fi tot mai des intalniti in viitor. Acest lucru se datoreaza in primul rand progresului tehnologic. Inca nu s-a inventat o tehnologie care sa imite fotosinteza copacilor, adica transformarea carbonului in oxigen si producerea energiei.

O astfel de descoperire ar revolutiona in totalitate stiinta si ar preveni poluarea. Cu toate ca fotosinteza artificiala nu a fost inca inventata, copacii care se conecteaza la internet reprezinta un pas in progresul trehnologic in primul rand pentru oamenii care locuiesc in Singapore, rezolvand problema conexiunii la internet.

In viitorul apropiat vom intalni tot mai des astfel de copaci cu aplicatii multiple. In primul rand vor avea aplicatii practice, permitand conexiunea la internet. De asemenea vor reprezenta o provocare din punct de vedere al arhitecturii, oamenii inlocuind inesteticele cladiri gri cu copaci artificiali. Acesti copaci se vor dezvolta si poate chiar vor integra tehnologii noi cum ar fi fotosinteza artificiala. Copacii artificiali vor putea analiza numerosi alti parametri cum ar fi viteza vantului, prevenind astfel tornadele.

Cu toate aceste descoperiri, copacii artificiali nu vor inlocui niciodata copacii obisnuiti in ceea ce priveste capacitatea lor de a purifica aerul, de a fixa solul, si de a face fotosinteza. Copacii artificiali nu vor lua locul copacilor pe care ii stim nici din punct de vedere energetic. Prin urmare este bine sa reducem taierea copacilor pe cat posibil.

Copacii care se conecteaza la internet sunt un progres al tehnologiei si vor fi foarte intalniti in viitor.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *