Atunci cand vacanta sau concediul se apropie, ceea ce iti vine in minte prima data ar fi faptul ca ai vrea sa te deconectezi de toate si ai vrea sa pleci cat mai departe de munca si de locul unde stai, sa calatoresti si sa te distrezi sau relaxezi la maxim indiferent de destinatie.

Insa pentru a iesi mai ieftin cu trasportul in cazul in care nu vrei sa iei sau nu ai masina personala sau daca nu vrei sa mergi cu trenul, atunci ar trebui sa ai in minte si urmatoarea solutie, aceea de a calatori alaturi de mai multe persoane si de a da mai putini bani pe drum, mai ales daca destinatia voastra este aceeasi, mai bine zis mersul cu „ocazia”.

Oriunde ai vrea sa ajungi in tara, la mare sau la munte,  in alte localitati sau in afara tarii ar putea sa apelezi la cineva care detine o masina personala si o pune la dispozitie pentru alti doritori de calatorii la comun cu destinatii asemanatoare.

Aceasta modalitate de a calatori mai ieftin oriunde in tara sau in afara ei consta in metoda „imparte masina”, mai exact faptul de a pleca undeva cu masina personala, insa nu goala sau doar cu un partener de drum, ci de multi altii, mai ales daca masina dispune de spatiu mai mare, de mai multe locuri pentru pasageri.

Aceasta metoda este valabila si viceversa, daca tu doresti sa pleci undeva si ai o destinatie comuna cu cea a soferului, atunci ai putea plati o parte din combustibilul pe care il necesita o asemenea excursie, insa vei iesi mult mai ieftin decat in cazul in care vei merge cu masina personala, cu trenul sau autocarul, mai ales in cazul in care nu mai esti student sau elev si nu beneficiezi de reducere la mijloacele de transport in comun.

Pe langa faptul ca vei plati mai putin, te vei distra mai mult, iti vei face cunostinte noi, prieteni, si vei socializa in mod intens, astfel ca te vei distra la maxim nu numai odata ajuns la destinatie, ci si pe drumul spre aceasta.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *