Cum faci alegerea corecta a unei pensete?

seki.ro

Orice persoana trebuie sa aiba grija de aspectul ei atat fizic, cat si moral. Dar bine stii ca intotdeauna trebuie sa ai la tine o trusa care sa iti ofere prim ajutor in caz de nevoie. Si nu ma refer la ajutor medical propriu zis ce necesita interventia unui medic, ci ma refer la micile retusuri pe care trebuie sa le faci in cazul in care de exemplu ai nevoie de o forfecuta ca sa iti tai o bucatica de piele ce s-a aschiat la baza sau marginea unghiei, ai nevoie sa folosesti o unghiera pentru ca ti s-a agatat unghia si nu vrei sa se rupa mai tare, sau ai observat aparitia unui fir nedorit si vrei sa il indepartezi si ai nevoie de o penseta, penseta otel inoxidabil.

Poate ca uneori nu ti se par importante si nici nu le bagi in seama, insa daca ai mare grija la aspectul fizic atat al chipului tau, cat si al corpului, vei avea grija sa ai intodeauna la tine o trusa ce sa contina macar cateva ustensile necesare ingrijrii tale personale:

  • O unghiera pentru taierea unei unghii care s-a agatat si s-a rupt
  • O pila pentru finisarea unei unghii agatate mai putin
  • O penseta otel inoxidabil pentru indepartarea firelor de par nedorite
  • Un forfecut pentru taierea cuticulelor crapate sau rupte ce tind sa se rupa mai tare daca nu le tai

Cum faci insa alegerea corecta a unei pensete?

In primul rand trebuie sa tii cont de calitatea produsului. Ca un produs sa fie de calitate, nu inseamna ca trebuie sa aiba scris un anumit brand pe ele, dar nici sa fie cumparate de pe rafturile magazinelor pentru ca le-ai vazut la reducere si ai zis ca nu strica sa mai ai una in plus. Calitatea unui produs trebuie sa reflecte un raport cat mai corect intre gradul de eficacitate si aspectul produsului.

Probabil vei gasi din cele care sa arate incredibil, dar cand le pui in aplicare sa ai o dezamagire totala, deoarece nu reusesc sa isi faca treaba. Sau sa cumperi o unghiera care sa aiba o forma mai ciudata sau chiar caraghioasa si sa functioneze exceptional. Dar mai poti intampina cazuri in care penseta functioneaza bine, dar nu pentru o perioada de timp, ci incepe sa se deterioreze de la primele utilizari.

Si aici intervine un al doilea aspect la care trebuie sa ai grija atunci cand iti achizitionezi o penseta – materialul din care este confectionat. Iti recomand sa le cauti pe cele din materiale rezistente la rugina, sau care sa nu se deterioreze usor asa cum este penseta, penseta otel inoxidabil, dupa cum este precizat si in denumire, acest otel este un material care nu se oxideaza odata cu trecerea timpului si nici in contactul cu diferiti factori externi ce i-ar putea afecta structura.

Materialul este important, daca este rezistent, nu se vor indeparta capetele intre ele iar tu vei putea sa folosesti penseta pentru o perioada lunga de timp oricand va fi necesar un retus intr-o zi in care unele lucruri si intamplari te pot lua pe neasteptate. Iti recomand achizitionarea unei pensete din otel inoxidabil de la seki.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *