Cum poate fi gasita inspiratia

Fie ca este o spargere a lantului comenzii, a ciclului in care te afli sau a felului in care vezi lumea, vei invata cum sa privesti in jur cu alti ochi, ceea ce iti va aduce noi scopuri si idei.

Nu trebuie sa fii versiunea cuiva de perfectiune, gaseste doar ceea ce este potrivit pentru tine, ceea ce te face sa canti in fiecare zi si ceea ce te face sa fii la fel de fericit ca atunci cand deschideai cadouri in dimineata de Craciun.

Incalca cat de multe reguli poti in timpul vietii(atata timp cat nu te vor face sa ajungi la inchisoare) si gaseste-ti inspiratia pentru orice proiect pe care ti l-ai propus pe viitor.

Nimic nu mai este valoros pe lumea aceasta daca tu nu-ti gasesti ceva timp sa razi si sa te bucuri de viata. Nu trebuie sa fii atat de concentrat si de condus de scopuri tot timpul. Roma nu a fost construita intr-o singura zi, asadar nu mai incerca sa rescrii istoria.

Da presiunea la o parte, permite-i mintii tale sa viseze si concentreaza-te pe cat de multe lucruri banale poti. Iesi in oras cu niste prieteni, bucura-te de privelistile parcurilor verzi si inflorite, de mirosul cartilor sau pur si simplu de prezenta celorlalti de langa tine. Canta in dus de cate ori poti si vrei si danseaza ori de cate ori auzi muzica.

Termina ceea ce ai inceput. Stiu ca poate suna usor, si de fapt nu este. Este destul de usor pentru ca oamenilor creativi sa le vina niste idei proaspete si sa evite proiecte mai grele. Multi dintre oamenii de peste tot din lume pot sfarsi cu povesti neterminate, picturi nefinisate si versuri de melodii scrise doar pe jumatate, pentru ca ei cred ca muzele lor nu se pot gasi oriunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *