Cum sa iesi bine in poze

Este stiut ca nu toata lumea iese bine in poze, mai ales daca aceste poze nu sunt de tipul “selfie”. Cel mai bine pentru a evita fotografiile care nu te flateaza este sa adopti o atitudine cat mai naturala, cat mai destinsa si sa zambesti fix la camera sau la persoana care iti face poza.

De asemenea, trebuie sa-ti alegi cel mai bun unghi al tau, care te avantajeaza si iti pune in evidenta atuurile fizice, si sa stai la poza ca si cum ai fi oarecum surprinsa si nu pregatita pentru asa ceva.

Un zambet usor, un suras sau o arcuire usoara a sprancenelor te pot ajuta sa ai parte de cele mai frumoase instantanee. Tine ochii larg deschisi, dar nu te holba, zambeste, insa nu ranji la aparat, nu-ti arata dintii in totalitate decat daca pozezi pentru un afis la o pasta de dinti.

Daca poza ti se face stand in picioare, trebuie sa adopti o pozitie flatanta pentru tipul tau de corp. Trage burta, scoate pieptul in fata, indreapta spatele, tine picioarele drepte, unul in fata celuilalt, insa nu tepene pentru a nu arata ca o paiata.

Parul este un alt aspect important care te poate ajuta sau te poate face sa arati mai rau intr-o poza. Fie ca il ai desprins, fie ca il ai in coc sau prins intr-o coada de cal sau impletita la spate sau intr-o parte, ai grija sa nu-ti vina foarte tare in fata, ca sa nu iti acopere de fapt centrul de interes.

Bretonul drept este cel mai bun tip de breton cu care poti iesi bine in poze. Sta la locul lui, este drept, lucios si matasos. Nu trebuie decat sa te uiti drept la camera sau dintr-o parte, dar fii atent, dintr-un unghi care iti va surprinde doar partile bune ale fizionomiei. Daca ai breton pe o parte, ai grija sa nu-ti intre in ochi, da-l pe partea pe care ar trebui sa stea si bucura-te de propria imagine si vei parea foarte naturala in fata aparatului de fotografiat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *