Profitati de tehnologia avansata si cumparati-va un iT 500 termostat controlat prin internet

termostat controlat prin internet

Fiecare iarna este un chin pentru multi dintre cei care nu au centrala termica si care inca sunt racordati la sistemul centralizat de incalzire din cauza faptului ca facturile sunt deseori foarte mari si greu de suportat de catre proprietari. Auzim in fiecare an ca unii sunt nevoiti sa plateasca chiar si 600-700 de lei pe luna la intretinere din cauza caldurii. Pentru a evita astfel de situatii neplacute cel mai bine este sa incercati sa faceti un efort si sa va cumparati o centrala termica si un termostat eficient si inteligent. Unul din cele mai bune termostate care exista in prezent pe piata si care va poate ajuta sa economisiti sume importante lunar este iT500 Termostat controlat prin internet.

Cum functioneaza un astfel de termostat?

Pentru inceput, trebuie sa accesati internetul si ulterior puteti controla dupa bunul plac sistemul de incalzire. Exista disponibile 3 sisteme de comanda. Puteti programa 6 intervale pe parcursul unei zile, cu 6 temperaturi distincte. Puteti comanda mai multe zone de incalzire, in functie de necesitati, folosind un laptop sau un smartphone. Dupa ce configurati sistemul de incalzire il veti putea controla asa cum aveti nevoie. Veti remarca in scurt timp ca facturile dumneavoastra pentru incalzire vor fi mult diminuate si astfel veti putea economisi mai multi bani. Nu va mai trebui sa cheltuiti sume uriase doar pentru a avea caldura in casa, ci veti putea sa va reglati singuri perioada si temperatura. Daca, de exemplu, plecati de acasa o perioada, puteti sa setati ca centrala sa fie oprita si sa porneasca automat cu cateva ore inainte sa ajungeti inapoi acasa, pentru ca temperatura sa fie una optima. Pretul unui astfel de termostat este foarte avantajos, iar investitia merita atata timp cat facturile dumneavoastra sa vor diminua inca din prima luna de la utilizare. De ce sa nu profitati de avantajele tehnologiei avansate, cat timp ea este accesibila?

Salus Controls – seriozitate si profesionalism

Aceasta companie cu sediul central in Marea Britanie are reprezentante in numeroase tari, inclusiv in Romania, la Cluj Napoca. Societatea se ocupa cu oferirea de solutii inteligente pentru incalzirea si gestionarea energiei. In cadrul companiei lucreaza profesionisti de la care puteti solicita sfaturi pentru a alege cele mai bune produse. Aceasta firma se bucura de increderea a numerosi parteneri, atat din tara, cat si din strainatate, datorita faptului ca intotdeauna ofera produse si servicii de inalta calitate. Printre valorile de baza ale companiei se numara: seriozitatea, promptitudinea, respectul, flexibilitatea si eficienta. Salus Controls isi propune ca in viitor sa fie tot mai cunoscuta in Asia, America de Sud, Australia si Europa si sa atraga cat mai multi clienti.

In cazul in care oferta firmei Salus Controls merita luata in considerare si va ganditi serios sa investiti intr-un astfel de termostat inteligent si profesional, cea mai buna varianta este sa nu mai stati pe ganduri si sa il si cumparati. Alegeti cu incredere sa deveniti client al acestei cunoscute companii si va veti bucura de calitate garantata, preturi competitive si veti economisi multi bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *