Cursuri de dans: provocare si diversitate

Fie ca alegi sa-ti tonifici corpul, sa-ti antrenezi mintea sau pur si simplu sa inveti sa dansezi ca la carte, astfel incat sa nu te faci de ras in societate atunci cand trebuie sa se intample acest lucru.

E posibil sa nu-ti placa dansul de la bun inceput, si de aceea nici sa nu te pricepi si nici sa vrei sa progresezi, ina odata ce o iei pe drumul cursurilor de dans, ca si incepator, poti ajunge nu numai sa accepti si aceasta activitate, ba sa inceapa sa-ti placa foarte mult si sa vrei sa inveti mai mult, si alte stiluri de dans.

Serviciile oferite de o scoala de dans

Dupa cum bine stim, exista felurite tipuri de dans, de societate, dansuri populare, dansuri moderne. De tine insa depinde totul. Alaturi de un instructor specializat, alegandu-ti un domeniu pe care vrei sa te axezi pentru inceput, intr-o ambianta calda, pe o muzica specific si intr-o sala aerisita si luminoasa, cu oglinzi mari ce te ajuta si mai mult in a te sincroniza, poti ajunge sa te bucuri foarte mult de experienta in sine si sa vrei sa experimentezi si mai mult.

Dansurile pe care le poti invata sunt intr-o gama foarte variata si constau de obicei ori in dansuri care se pot practica fara o coregrafie deja invatata, dar si pe tipurile de dans sportiv, ce necesita invatarea catorva pasi si tehnici esentiale: quick step, samba, slow fox sau valsul vienez si lent. Alte tipuri de dansuri de societate care se pot invata urmand scoli si cursuri de dans sunt si urmatoarele: salsa, merengue, bachata, cha-cha.

Cursurile scolilor de dans se adreseaza atat copiilor, tinerilor, cat si adultilor iar in legatura cu numarul participantilor se pot inscrie atat persoane singure, cat si in perechi. Prin intermediul cursurilor de dans poti invata tu insati sa te misti frumos si elegant, dar poti ajunge sa faci si performanta si sa devii instructor la randul tau sau un profesionist in ale dansului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *