De ce ar trebui sa investesti intr-un termostat controlat prin internet?

termostat salus

Suntem inconjurati de tehnologie si ne folosim de aceasta mai mult decat ne-am fi gandit vreodata. Exista diverse dispozitive care ne fac viata mai simpla, mai frumoasa si mai confortabila. Cum ne-am putea lipsi de ele? Mai ales pe timp de iarna visam la confort termic optim in locuinta. Ce optiuni ne ofera tehnologia in aceasta privinta? Extrem de populare si de apreciate in aceeasi masura la ora actuala sunt termostatele inteligente. Vin intr-o gama diversificata si se pliaza parca perfect nevoilor noastre.

Deosebit de eficiente si cautate sunt modelele care pot fi controlate prin internet. Este de la sine inteles de ce. Folosim internetul zi de zi – a devenit parte din vietile noastre. E de preferat un astfel de termostat pentru ca ofera posibilitatea de a controla si modifica temperatura din locuinta din orice locatie. Cand spun asta nu ma refer la o distanta limitata – poti sa fii la un vecin, la cativa kilometri distanta, la serviciu, in alt oras, chiar si in alta tara.

Atat timp cat dispui de conexiune la internet, precum si la un dipozitiv de pe care sa accesezi aplicatia necesara, poti spune ca detii controlul deplin al temperaturii din locuinta proprie, respectiv de pe proprietatea in care ai instalat termostatul.

Ce avantaje iti ofera un termostat Salus iT600?

Poate o sa ti se para putin curios ca am facut direct aceasta recomandare. Consider ca cel mai eficient este sa prezint lucrurile scurt si la obiect. Te intereseaza avantajele reale asigurate de un astfel de dispozitiv, iar modelul de termostat Salus iT 600 este un exemplu excelent ce poate fi controlat prin internet.

Vine la pachet cu alte dispozitive, cu care alcatuieste sistemul It 600. Sunt toate interconectate printr-un sistem wireless si permit o instalare simpla. Chiar si cei care nu au nici un fel de cunostinte in domeniu se descurca fara probleme sa monteze sistemul, intrucat au la dispozitie tutoriale nenumarate in acest sens. Altfel spus, prin acestea iti sunt explicati toti pasii pe care ii ai de urmat.

In ceea ce priveste functiile si setarile termostatului, odata cu pachetul primesti si datele de logare la aplicatia Smart Home – este intuitiva si de tip user friendly, deci  nu ar trebui sa intampini probleme in utilizarea sa.

Poti utiliza termostatul indiferent de ce sistem de incalzire folosesti: radiatoare, pardoseala, centrala termica sau dispozitive electrice. Cum te ajuta? Marele avantaj este ca permite gestionarea aparatelor electrice conectate la prize speciale. In acest fel, ca utilizator poti monotoriza energia consumata de centrala termica, dar poti urmari totodata si contorul de energie electrica.

De asemenea, un lucru de luat in seama este faptul ca temperatura din locuinta poate fi modificata in orice vreme, fara efort. Dupa cum am mentionat si la inceput, ai posibilitatea de a modifica temperatura si atunci cand esti la serviciu. Ce inseamna asta? La intoarcere poti fi intampinat intotdeauna de o atmosfera calduroasa si primitoare. Eventual poti pastra o valoare minima in perioada in care esti plecat, urmand sa o cresti dupa nevoie cu macar 2 ore inainte de a te intoarce.

Mai este si partea financiara, care este cu mult mai avantajata odata ce alegi sa faci o astfel de investitie. Reusesti sa amortizezi suma intr-o perioada destul de scurta de timp si asta prin economiile sesizabile pe care le faci la incalzire. Cum suna? Gasesti termostate controlate prin internet, la preturi bune, pe saluscontrols.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *