De ce ne place muzica

muzica

Muzica este o stare, un fel de a fi, un sentiment aparte si toate la un loc pentrumulti dintre noi. Ne place sa o ascultam, ne place sa o cantam si ne place sa ne manifestam atunci cand suntem foarte pasionati de ea. Muzica este un hobby super pe care ne place sa il cultivam ori de cate ori avem ocazia aceasta. Nu numai ca ne place sa o ascultam de la altii, ne place si sa cantam, sa o compunem si sa ne relaxam pe acordurile ei diverse.

Fie ca este mai sprintara, fie ca este mai linistita si chill out pentru relaxare, ne place c amuzica poate sa ne defineasca pe fiecare in parte de fiecate data. De ce ne place aceasta entitate pentru care cu totii suntem muze la un moment data?

  • Pentru ca de destinde cand suntem singuri acasa si ne face sa o luam pe campii si pe dealuri, cantand, dansand si compunand pe loc.
  • Pentru ca suntem pasionati de tot ceea ce inseamna festivaluri, interpreti, cantareti si artisti favoriti sau nou aparuti.
  • Pentru ca ne place atunci cand suntem la karaoke si toata lumea isi da seama cat de buni sau rai suntem la asta atunci cand luam microfonul in mana si deschidem gura.
  • Pentru ca atunci cand este liniste si stam 2-3 ore fara muzica deloc, ni se pare ca am fi in  iad – si nici macar nu stim de fapt cum arata iasul si cum se simte acolo.
  • Pentru ca avem diferite lucruri legate de muzica si in functie de starea de spirit si de vreme.
  • Pentru ca dispunem de diferite playlisturi pentru diferiten locuri, stari de spirit si versuri. Exista cate un playlist pentru treburie casnice, pentru dus, pentru inainte si dupa culcare sau chiar pentru atunci cand gatim ceva bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *