De ce nu-si amintesc barbatii aniversarile

Barbat uitandu-se la calendar

Daca esti casatorit, ar trebui sa-ti amintesti de aniversare. Sarbatorirea unei aniversari poate parea arbitrara, insa daca iti valorezi relatia, recunosti ca aceasta a setat un punct in timp cand a inceput si sarbatoresti acest lucru pentru ca vrei sa sarbatoresti relatia voastra ca intreg. E un lucru minunat si te bucuri de asta si vrei sa il impartasesti cu persoana pe care o iubesti.

Nu exista aniversarea de doua saptamani. “An” din “aniversare” inseamna un an, iar “iversare” provine din latina si inseamna “da-o-n colo de aniversare de doua saptamani”. Daca esti dispus sa sarbatoresti un eveniment anual, ai face bine ca acel lucru sa fie grozav.

Este cunoscut faptul ca barbatii au probleme cu retinerea datelor importante. Barbatii, chiar si cei care au mai mult sau mai putin nivelul de cromozi ai lui Tim Allen, sunt, tehnic vorbind, capabili sa-si aminteasca diferite dati. Tinem minte cand este ziua noastra, in general stim si cand e Craciunul, tinem minte cand ne-am invoit de la serviciu ca sa mergem sa-i vedem pe Omul cu Sobolani live si apoi Dan Amariei era prea spart ca sa mai faca ceva, concertul a fost anulat si toata lumea a facut scandal.

Barbatii au o probleme cu acele aniversari cu un motiv serios, nu e doar vorba de vrajeala. Acest lucru se intampla pentru ca barbatii, in general, isi amintesc lucrurile intr-un mod genetic diferit fata de femei.

Tipii sunt mai buni cu memoria spatiala si informatii. Incercarea de a-ti aminti dati necesita un set complet diferit de creier, fata de ce au barbatii, asa ca datele, in special cele pe care nu a trebuit sa ni le amintim din copilarie, sunt impinse dupa memorarea numarului de actori raniti in timpul filmarilor pentru “Predator”. Stiati ca Jean Claude van Damme a fost initial distribuit in rolul extraterestrului, dar era prea scund? Haha, belgian micut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *