De stiut in Londra

londra

Atunci cand te hotarasti in sfarsit sa mergi in Anglia si ai ca destinatie insasi capitala sa, ar trebui sa stii ca viata acolo este destul de scumpa, deci si ca turist va trebui sa scoti din buzunar destul de multe lire pentru a te simti bine si a nu te simti limitat de ceva. Exista o serie de recomandari si de lucruri legate de Londra care ar trebui sa iti fie de capatai in calatoria ta in capitala londoneza.

  • Exista o multime de optiuni de cazare relativ ieftine atunci cand iti cauti un loc unde sa stai atunci cand ajungi acolo. Insa, daca stii pe cineva in Londra si ai putea ramane la acesta, ar trebui sa faci asta negresit. Fie romani, fie rude de-ale tale de alta nationalitate care s-au stabilit acolo, fie iti incerci sansa intr-una dintre casele de inchiriat puse la dizpozitie de englezi.
  • Transportul public este cea mai ieftina varianta de a te plimba si de a vizita Londra dintr-un capat intr-altul. Nu incerca sa mergi cu masina ta in Anglia oriunde ai fi mai ales daca esti in vizita, deoarece te poti zapaci, pierde si nu vei sti de fiecare data sa tii patea care trebuie.
  • Daca ai nevoie sa iei un taxi, alege-le intotdeauna pe cele negre. Daca vei vedea taxi-uri de alte culori, acestea nu sunt legate si nu fac curse acceptate de guvern, asadar fereste-te de ele. Nu este deloc ieftin sa iei nici taxi-ul in Londra, dar decat sa fii fraierit si sa pierzi mult mai mult cu niste taxi-uri ale firmelor fantoma, mai bine sa fii in siguranta si sa scoti cativa bani din buzunar.
  • A face croaziere pe raurile Londrei este o experienta super cu adevarat. Marele Tamisa care curge chiar prin Centrul Londrei asigura o sursa excelenta pentru cei care isi doresc sa navigheze si sa se bucure de experienta londoneza de pe apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *