Despre virginitate

despre virginitate

Dupa cum poti vedea foarte bine,  a raspunde l intrebarea despre um pti spune daca o fata mai este sau nu virgina, este ceva foarte personal. Raspunsul poate sa fie de asemenea foarte privat ca si ceea ce se intampla in timpul sexului. A-ti pierde virginitatea este ceva dureros in cele mai multe situatii sau poate fi resimtit un anumit tip de disconfort fizic pentru o durata de timp. Sau in caz contrar, nimic serios nu se intampla si nimeni nu are de suferit deloc.

Anumite pozitii pot fi mai mult sau mai putin confortabile, asadar experimentarea cu ceea ce se simte mai bine sau nu poate face ca pe viitor acea experienta sa fie mult mai buna pentru ambele persoane. A fi relaxat te poate ajuta foarte mult la reducerea nervilor si la topirea emotiilor, dar si la reducerea posibilitati aparitiei durerii.

Cateva sfaturi pentru virginii care isi doresc sa faca sex prima data:

  • Nu va grabiti. Nu este acum momentul sa va grabiti in a face sex sau a forta penetrarea. Fiti rabdatori si asigurati-va ca va simtiti complet confortabil si pregatiti in intregime.
  • Folositi lubrifianti. O fata se va lubrifica in mod natural in timpul preludiului, insa a folosi un anumit tip de lubrificant poate ajuta la a face sexul mult mai placut si mai putin dureros.
  • Purtati un prezervativ. A folosi un prezevativ nu este numai o modalitate de a preveni  o sarcina nedorita, insa este de asemenea important pentru a te proteja de boli cu transmitere sexuala. Daca vei dori sa devii activ din punct de vedere sexual, asigura-te ca vei avea pezervative sau alte forme de preventie a sacinilor. De asemenea, pregatiti-va sa puneti un prezervativ mai devreme de actul sexual. Nu astepta pana dupa penetrare; nu se merita.
  • Ia-o usor. Daca esti ingrijorat despre sexul dureros sau depre sangerarile din timpul actului sexual, ia-o mai incet prima data si ia in considerare asezarea unui prosop dedesubtul tau. Sexul poate sa fie dezordonat, insa te vei bucura mai mult de asta daca esti pregatit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *