Detaliile de care trebuie sa tii cont inainte de a te casatori

Casatoria este un lucru foarte important si poate ca este cel mai important din viata. In momentul in care alegem sa ne casatorim, alegem sa ne formam o familie cu o persoana, sa traim zilnic impreuna cu ea si sa avem si copii. Tinerii care aleg sa se casatoreasca, nu se gandesc absolut deloc la faptul ca ar putea sa se desparta, iar acest lucru este absolut normal. Trebuie sa alegem sa ne casatorim in momentul in care suntem siguri ca persoana de langa noi va fi alaturi de noi in restul zilelor. Alegem sa ne casatorim atunci cand suntem convinsi ca persoana de langa noi este cea mai buna si nu poate fi inlocuita nicicand de altcineva. Inainte de a lua acesta decizie trebuie sa tii cont de anumiti factori. Iata care sunt acestia:

In primul rand trebuie sa stii ca dragostea te poate face sa iei decizii pripite pe care le poti regreta mai tarziu. Iubirea te face sa nu mai constientizezi ceea ce se intampla in jurul tau. De aceea, trebuie sa fii suficient de matur atunci cand iei o astfel de decizie.

In cazul in care faci o facultate si iti doresti sa faci acest pas trebuie sa te gandesti foarte bine pentru ca nu vei mai avea suficient timp pentru tine. Gandeste-te foarte bine daca vei putea face fata tuturor examenelor, sa mergi acasa, sa gatesti si sa faci treburile casnice si eventual sa iti gasesti un job pentru ca nu vei putea sa stai doar pe banii sotului tau, nu-i asa?

In cazul in care ai terminat deja studiile si ai un job bun, in care castigi suficient de bine insa iti ocupa foarte mult din tompul tau, trebuie sa te gandesti foarte serios daca vei reusi sa le poti face pe toate. Gandeste-te daca ai sprijin in familia ta, daca te pot ajuta parintii in cresterea unui copil sau pentru treburile casnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *