Dusmanii masinii de spalat

dusmanii masinii de spalat

Fie ca stii sau nu stii, masina ta de spalat are si ea dusmani; dusmani care sunt axati pe dirtugerea ei. Daca nu esti suficient de atent, dusmanii tai pot cauza pagube serioase asupra masinii tale de spalat, ceea ce poate duce la costuri mai mari de reparatie si alte costuri. Uite cateva amenintari pentru masina ta de spalat si cum sa previi aceste amenintari asupra acestei aparaturi.

Incarcaturi mici, dar frecvente

Incarcaturile mici pot sa nu consume atat de multa apa, la fel ca in cazul incarcaturilor mai mari, dar consuma la fel de multa energie  ca si in cazul acestora mai mari. Asta inseamna ca daca speli cantitati mici de haine in mod regulat, iti necesita sa speli de mai multe ori haine fata de cum ai face-o daca ai pune la spalat cantitati mai mari de haine. Daca vei utiliza cantitati mai mari, acest lucru va provoca mai putina uzura asupra masinii de spalat rufe.

Furtunuri vechi si uzate

Furtunurile tind sa se deterioreze foarte simplu. In mod normal, un furtun va rezista timp de 2 ani inainte de a fi nevoie sa fie inlocuit. Daca nu vei inlocui furtunul masinii de spalat in mod regulat, se poate intampla sa aiba scurgeri si sa deterioreze calitatea vietii masinii tale de spalat. Incearca sa verifici furtunurile cel putin de doua ori pe an pentru a te asigura ca masina ta de spalat va functiona in mod adecvat.

Fermoare

Nu numai ca fermoarele pot deteriora hainele delicate, dar de asemenea acestea pot sa provoace daune masinii tale de spalat. Acestea se pot prinde in toba masinii tale de spalat. De asemenea, daca fermoarul vreunei haine reuseste sa zgarie panoul de sticla din usa masinii de spalat, panoul poate chiar exploda. Este cel mai bine sa te asiguri ca toate fermoarele sunt inchise pana la capat tocmai pentru a evita aceste situatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *