Este demn de incredere ta?

In momentul in care ne implicam intr-o relatie suntem sceptici si nu putem acorda persoanei respective foarte multa incredere deoarece nu o cunoastem suficient. Nu avem de unde sa stim cu cine avem de a face, tocmai asta este scopul tau: sa afli cat mai multe despre el si sa va cunoasteti cat mai bine. Cu siguranta nu iti doresti o persoana care te minte si care iti vrea raul. Exista anumite persoane care prefera sa minta sau sa deformeze total forma adevarurilor doar pentru a se integra mai usor sau pentru a fi acceptati mai repede de persoana de langa. Insa nu ne dorim o persoana care exagereaza si nu ne spune adevarul niciodata. Sinceritatea este primul pas pentru a castiga incredere si toata lumea isi doreste o persoana sincera langa ea. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa apreciezi daca este sau nu o persoana sincera:

  • Analizeaza-i trecutul si comportamentul. Vezi cat este de natural si daca povestile lui sunt adevarate. Uita-te cat de mult exagereaza atunci cand iti povesteste evenimente din viata lui. Este imposibil sa nu iti dai seama daca povestile lui tind spre fantastic sau daca sunt adevarate. De asemenea, fii atenta la cat de mult exagereaza si cat de mult schimba forma adevarului.
  • Verifica daca ceea ce iti povesteste este adevarat sau nu. Pune-i intrebari capcana care il vor da de gol daca te minte. In cazul in care nu raspunde prompt la intrebarile tale si are nevoie de timp pentru  a-ti raspunde la intrebare inseamna ca te minte.
  • De asemenea, pentru a verifica daca te minte sau nu pune-i intrebari complexe. In cazul in care iti ofera raspunsuri scurte fara sa iti dea prea multe explicatii, sau dimpotriva, ii pui intrebari scurte la care ar trebui sa iti raspunda scurt, insa el se pierde in detalii oferindu-ti prea multe detalii inseamna ca simte nevoia sa se justifice, mintindu-te.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *