excursie cu prieteniiexcursie cu prietenii

Ce poate fi mai reconfortant si mai revigorant pentru tine, om care munceste 8 din 24 si mai sta si dupa program, decat a intreprinde o excursie binemeritata la sfarsit de saptamana si de a se bucura de drum si de perietenii care iti stau alaturi neconditionat?

Nimic nu poate fi mai bun decat o excursie undeva mai departe, facuta cu masina sau cu o camioneta ori o duba mai marisoara, in care sa incapa toata lumea, sipurcelu si catelu, si in care sa va puteti bucura cat de cat de confort, de muzica buna si de aer conditionat, mai ales cand treceti prin zone atat de frumoase si de speciale din propria tara, locuri prin care poate ca nu ati mai fost si ati dorit sa ajungeti vreodata.

Inainte de a va hotari unde o luati la drum, hotarati-va mai intai care dintre voi merge, ce si cum aduce fiecare sau pe cine altcineva mai are de gand sa aduca un prieten. Mancarea, apa si bautura non-alcoolica sunt de asemenea de luat in eveidenta atunci cand pleci la drum. Paturile, hainele in plus, sacii de dormit si corturile nu ar trebui sa lipseasca din bagaje sau din portbagaj pentru ca cine stie pe unde va trebui sa va opriti, sau pe unde veti dori sa opriti sa admirati ecva si va prinde noaptea.

Lanterne, cutite si un topor, sau poate chiar niste aprinzatori sau carbuni pentru foc ati putea lua cu voi. Aparate foto, camere video, pelerine de ploaie si orice altceva simtiti nevoia si credeti ca vor fi de trebuinta sunt de folos si sunt acceptate. De asemenea, important este sa aveti si muzica, un sistem, o boxa sau un laptop pe care sa-l incarcati la masina sunt exact lucrurile care va vor usura situatia si va vor furniza exact acea atmosfera pe care doriti sa o creati. In schimb, daca vreti sa mergeti undeva la pescuit, sau cel putin in preajma unui lac sau iaz, luati si o undita, un gratar si poate chiar costumele de baie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *