Exercitii pentru tonifierea completa a corpului

Cu totii ne dorim sa aratam bine,  si sa avem un corp de milioane in care sa ne simtim bine si de care sa fim mandri, insa mai ales femeile sunt cele care isi fac griji mai mari in legatura cu infatisarea lor si tin foarte mult la aspectul fizic.

De aceea, noi, reprezentantele sexului frumos, trebuie sa muncim mai mult pentru a dobandi increderea de sine pe care doar un corp bine tonifiat ti-o ofera. In special, femeile vor ca toate partile corpului lor sa fie unde trebuie plasate si sa arate ca de acolo. Asa ca spre a veni in ajutorul nostru, a tuturor, instructorii de fitness si cei specializati in metode de intarire si antrenare a corpului ne ofera o gama variata de modalitati si tehnici prin care putem ajunge la ceea ce visam.

Exercitii fizice pentru orice tip de corp si potrivite oricui

In primul rand mersul pe jos este cea mai eficienta metoda de a scapa de kilogramele in exces sau doar de a scapa de caloriile acumulate in timpul meselor mai consistente. Avand ca echipament o pereche buna de pantofi de sport, o sticla de apa, un mp3 si o imbracaminte adecvata, nu trebuie decat sa mai pui picioarele in miscare, dar nu in orice fel de miscare, ci o miscare mai intensa, mai rapida.

O alta modalitate de a te antrena si a-ti intari toti muschii corpului este reprezentata de flotari. Toti stim probabil cum se fac flotarile, insa nu toti stim ca trebuie sa tinem picioarele perfect intinse cu varfurile pe sol, spatele drept si palmele mainilor indreptate spre inainte.

Pe langa mersul pe jos sau alergatul alert si flotarile executate corect, putem sa facem si fandari pentru ambele picioare, cat mai multe miscari in cat mai multe seturi, dar si genoflexiuni, bune mai ales pentru zona dorsala. Abdomenele sunt cele mai eficiente exercitii pentru a obtine un abdomen tare si de a scapa de colacei.

Daca alegi sa faci exercitiile de mai sus de cat mai multe ori si in orice tip de mix, este bine sa incerci si sa ridici greutati, o metoda foarte buna pentru niste brate puternice, insa nu foarte musculoase neaparat. Totul depinde pana la urma de tine si de dorintele tale, dar mai ales de ambitia ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *