Invinge zilele toride de vara

Vara este anotimpul pe care il preferam cei mai multi dintre noi pentru ca este anotimpul care ne ofera posibilitatea de a iesi din casa, de a merge la piscine, paduri, picnicuri etc. Odata cu aceste minunate avantaje pe care ni le ofera vara este normal sa avem si inconvenientul.

Principalul inconvenient consta in faptul ca nu putem rezista caldurilor toride atunci cand avem ocupatii. Este normal sa avem ocupatiile noastre si sa nu putem fi dispusi tot timpul sa mergem sa ne recreem. Toata sunt foarte bune si frumoase si ar fi si mai bune daca nu am avea absolut nici o activitate si am merge tot timpul sa ne distram sau sa ne racorim intr-o apa.  Nu putem face aceste lucruri, este destul de greu pentru ca trebuie sa mai avem grija si de cele;a;te lucruri care se intampla in jurul nostru.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa treci peste zilele toride de vara chiar si atunci cand ai ziua plina, mergi la munca sau ai o ocupatie toata ziua prin soare:

Este foarte important sa faceti dusuri cat mai multe. Aveti grija insa la gelul de dus pe care il folositi pentru ca nu doriti ca aceasta sa devina agresiv cu pielea din cauza folosirii abuzive. Se recomanda dusurile dese cu ala calie.

Hidratarea este esentiala. Nici nu are rost sa mai discutam despre faptul ca in zilele toride de vara trebuie sa consumam foarte multe lichide, nu-i asa? Este normal sa trebuiasca acelasi lucru dat fiind faptul ca pierdem foarte multa apa in momentul in care transpiram.

Vestimentatia este si ea importanta. Evitati sa purtati materiale sintetice cand sunteti in plina canicula. Cand vremea este foarte calda trebuie sa purtati haine din materiale naturale, vaporoase, cu croieli vaporoase si culori cat mai deschisa. Purtati haine deschise mai ales ca sunteti in toiul verii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *