Lacasuri de cult de vizitat

manastiri

Manastirea Xuan Kong din China este localizata mai exact in Orasul Datong, in Comitatul Hunyuan. Cea mai buna perioada a anului in care poti vizita aceste locuri minunate este incepand cu luna aprilie si pana in luna septembrie. Manastirea suspendata a fost construita in varful unei stanci langa Mount Heng, cu 1500 de ani in urma, de catre Liao Ran. Complexul integral contine 40 de hale care sfideaza gravitatia, facand-o o adevarata minune arhitecturala. Detine in jur de 80 de sculpturi facute din cupru, fier, teracota si piatra. Acesta este posibil sa fie singurul loc de pe pamant in care sculpturile lui Shakyamuni, Confucius si Laotzuapar impreuna.

Manastirea Taung Kalat din Burma. Unde este localizata acest lacas de cult? In Bagan, Provincia Mandalay. Cand poti vizita acest loc? Intreg anul, daca este cu putinta. Este situata in varful muntelui vulcanic Mount Popa, manastiera budista are 777 de trepte si o priveliste scenica care troneaza din varf. Aceasta oaza din inima arida a Burma se crede ca a erupt din pamant in jurul anului 442 I. H. Evenimentele Mount Popa Nat Festival in martie si Mount Popa Mahagiri Nat Festival in decembrie sunt niste ocazii speciale in care numerosi pelerini viziteaza acest loc.

Manastirea Montserrat din Spania. Unde este localizata? In Catalunia. Cand este mai potrivit sa o vizitezi? Tot anul, dupa cum iti doresti. Localizata in muntii Montserrat, este cea mai importanta sedere religioasa din Catalunia patronata din Fecioara din Montserrat. Escalonia, una dintre cele mai vechi coruri din Europa, canta aici in fiecare zi. Aceasta manastire are un muzeu care gasduieste operele lui El Greco, Picasso si Monet, printre altii.

Manastirea Ganden din Tibet. Unde este localizata? In Comitatul Dangze. Poate fi vizitata mai degraba in luna mai pana in luna octombrie. Principala manastire a sectei gelung, acest locas budist a fost construit in anul 1409 de catre faimosul filosof tibetan Tsongkhapa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *