Localuri de vizitat de pe Wall Street

lavo

New Yorkul este un oras care are foarte multe de oferit. Cu siguranta ca nu te vei plicitisi daca vei ajunge acolo. Nu vei mai avea timp nici macar sa te culci si sa te odihnest, vei fi curpins de febra orasului si vei incepe sa intelegi de ce i se spune orasul care nu doarme niciodata. Daca ai de gand sa vizitezi New York-ul in viitorul apropiat, ar fi de preferat sa incerci sa iti planifici o sedere de cel putin 2 saptamani pentru a vedea macar partea de sus a icepbergului ce este reprezentat de orasul New York.

Stone Street Tavern

Fiind unul din localurile care se aseamana foarte mult cu cele pe care le-ai vazut in  filmul “The Wolf of Wall Street”. Este localul preferat al afaceristilor de pe Wall Street. De la contabili, la economisti, de la bancheri la muncitori la Bursa de valori, idee e ca vei gasi doar oameni care sunt la costum si decid sa isi petreaca timpul de dupa seviciu relaxandu-se la o bere la draft cu colegii de serviciu.

Tonic

Localizat pe 272 7th Avenue in Midtown West si pe 311 3rd Avenue, Murray Hill, Toci este unul din cele mai populare locatii din New York.  Desi luminile si atmosfera pe care o creeaza acest pub este una destul de inchisa, este recunoscut de localnici ca fiind sports bar-ul clasic din zone. Bautura servita este cu siguranta berea.

Lavo

Fiind localizat pe 39 East 58th Street, Lavo este un club de fite. Preturile pe care le vei gasi in acest pub nu iti vor fi pe plac. Cu toate acestea este un club care este deosebit de aglomerat si are un aer destul de european in privinta atmosferei. Oameni la costum insotiti de femei cu siluete de invidiat sunt petrecaretii de breasla care ajung sa isi petreaca timpul in acest club.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *