Chiar daca in general credem ca barbatii sunt foarte organizati si nu au nimic de ascuns, sau in niciun caz nu fac chestii surprinzatoare atunci cand sunt singuri.  Cateva dintre aceste activitati sunt chiar scarboase si implica un comportament cam imatur din partea lor, ei oricum fiind cu un an sau doi mai mici decat varsta reala pe care o au de fapt, decat fetele.

Se freaca pe burta

Poate pentru ca isi admira pur si simplu propriile abdomene sau poate pentru ca le place sa-si treaca degetele prin parul de pe burta, aceasta prosteala duce la o senzatie grozava, cred ei.

Se fac ca dreg lucruri care nu necesita reparatie

Ori ca masuta de cafea pare putin inclinata, ori ca centrala produce un zgomot ciudat, barbatii cauta mereu sa faca cate ceva mai mult pentru a-si demonstra singuri ca sunt capabili de a repara ceva prin casa, pentru a le creste stima de sine, chiar daca tot ceea ce incearca ei sa repare, de fapt nu are nevoie de reparatie.

Mananca ceva fara sa foloseasca ustensilele necesare sau direct pe pat sau de pe jos

Prosoape de hartie, servetele obisnuite, o revista, un ziar. un cutter, un cutitas de buzunar, mainile lor..toate aceste lucruri constau in ustensilele de baza de care un barbat se foloseste atunci cand mananca singur acasa. Acesta este un avantaj pentru ei deoarece nu vor mai fi nevoiti sa spele vasele si sa stranga dupa ei foarte mult.

Se gandesc la tehnici de supravietuire in caz de un atac terorist

Dati mai bine vina pe toate tipurile de filme gen „Die hard” cu Bruce Willis in rolul principal, dar barbatii vor visa minute in sir la cum pot solutiona ei o situatie de atac terorist, la cum isi vor apara casa, familia, pe ei insisi, ce tehnici de supravietuire vor utiliza pentru a-i impiedica pe teroristi  din a face ceva regretabil.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *