Masini noi la preturi SH

ZOTYE-Z-100

In ziua de astazi cand cumperi o masina doresti sa fie eficienta, sa aiba un consum mic, sa nu fie costisitoare de intretinut si daca se poate sa fie si foarte ieftina. Problema e ca toate acestea le poti gasi dar intr-o masina SH, asta daca ai noroc. Totusi daca doresti o masina noua, sa stii ca ai avea destul de multe optiuni din care sa alegi:

Zotye Z100

Grupul a fost format in anul 2005 si anul acesta au prezentat acest model la Salonul Auto de la Shanghai din Aprilie. Masina este una din sigurele masini de pe piata care este sub pragul de 4000 de $. Masina este propulsata de un motor de 1l si are pretul de 3850$. Se estimeaza masina va fi un adevarat hit pe piata si va o masina care va avea un viitor stralucit.

Chery QQ3

Fiecare masina are o infatisare care se este asemanatoare cu chipul uman. Oamenii semana intre ei, la fel se intampla si in cazul masinilor. Compania a avut probleme de design cu cei de la Matiz cand au lansat masina. Ulterior masina a fost redenumita sub numele de QQ3, din QQ. Aceasta a fost cea mai ieftina masina pana in anul 2008. Momentan un Chery QQ3 va pune o gaura in buzunarul tau de doar 4700 $. Motorul folosit este unul de 800 cc si este similar cu cel folosit intr-un Maruti 800.

Maruti 800

Ca tot vorbeam de acest automobil, ar fi bine sa stiti ca acesta a fost produs intre anii 1983 si 2012. Maruti 800 a fost masina care a revolutionat industria auto in India. Masina a avut un succes nebun pe piata din India. Motivul principal pentru acest lucru, pretul. Masina avea un pret de 3450 de dolari. Masina era foarte simpla si era foarte usor de intretinut. Chiar daca masina nu mai este produsa aceasta a ramas si este in sufletul multor indieni.

Un comentariu la „Masini noi la preturi SH”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *