Noutati despre relatiile cu prietenii

prieteni

Este foarte important sa apreciezi o relatie in functie de ceea ce ai invatat de la ea si astfel vei reusi sa depasesi momentul si sa incerci experiente noi. La un moment dat, am fi facut orice pentru o persoana, si cu toate ca relatia s-a sfarsit, amintirile continua sa existe. Crestem intr-o relatie, asa ca, de ce sa o aruncam intr-o gaura neagra si sa-i evitam existenta?

 

Nu trebuie sa fii prieten cu o singura persoana sau cu mai multe, iar relatiile la distanta sunt cele mai dificile. Nimic nu se compara cu o imbratisare, o discutie fata in fata, iar din acest motiv multi oamenii renunta la prieteniile de la distanta. Dar, cu toate ca e dificil sa intretii o prietenie la distanta, acestea chiar exista, si sunt mai puternice decat prieteniile superficiale cu oamenii din apropiere. Este mai simplu daca ai apela la Facebook sau la o asemenea retea de socializare, dand mesaje sau lasand comentarii.

 

De asemenea, check-in-ul spune utilizatorilor unde te afli. Nu numai ca statusul tau spune unde esti, ci, de asemenea, acesta spune unde nu esti, iar o astfel de informatie poate fi extrem de folos cand vine vorba sa te viziteze un prieten.

 

Dezvalui informatii despre persoanele cu care te afli si asta ii poate enerva pe alti prieteni cu care nu ai mai vorbit de ceva timp. Ai invatat poate ceva despre ceea ce inseamna locatie privata si de ce este important ca aceasta sa ramana secreta. De asemenea, ar trebui sa iei in considerare si siguranta altor oameni care sunt cu tine atunci cand ii etichetezi intr-o fotografie.

Poti fi temator referitor la relatiile tale de prietenie de aproape sau de la distanta. Daca nu poti scapa de temerile tale, poti apela chiar la ajutorul unui psiholog calificat, care cu siguranta te va indruma spre a ajunge la vindecare, dar cel mai bine este sa vorbesti cu prietenul insasi despre aceste lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *