O calatorie perfecta alaturi de smartphone-ul tau

Crucero

Uita de lista de lucruri de care ai nevoie pentru a o folosi in calatoria ta. Pana acum trebuia sa verifici sa ai camera foto langa tine, sa ai baterii pentru aceasta, o harta cu locatia pe care doresti sa o vizitezi sau eventual un GPS, in cazul in care pleci intr-o calatorie cu masina persoanala.

Toate aceste elementele le ai la dispoztia telefonului tau mobil in ziua de astazi. Poti accesa harti, sa faci fotografii sa navighezi pe internet si sa mentii legatura cu cei de acasa. Avand in vedere ca smartphone-urile au devenit din ce in ce mai performante in ziua de astazi, acestea pot fi folosite pentru numeroase activitati.

Cand pleci intr-o calatorie este imperativ sa ai o harta la tine. Google Maps este o aplicatie foarte folositoare care o poti folosi pentru a nu te trezi ratacit in miez de noapte cu masina sau singur pe strazile unui oras mare. Aplicatia are nevoie de o conexiune la internet activa pentru a functiona. E posibil ca destinatia de calatorie sa nu ai o astfel de conexiune disponibila, asa ca este indicat sa salvezi harta destinatiei pe smartphone. Google te lasa sa salvezi harta offline pentru a o putea vizualiza mai tarziu chiar daca nu ai acces la internet.

Acum ca am eliminat problema cu hartie, telefonul poate veni in sprijinul tau si in momentele in care te plictisesti. In cazul in care au zbor lung de 8 ore, timpul se va scurge mult mai rapid daca vei avea la dispozitie cateva aplicatii interactive.

Cat despre fotografii, ai grija sa nu ai atat de multe aplicatii instalate pe telefon incat sa nu mai ai loc si pentru fotografiile pe care le vei realiza pe parcursul calatoriei tale.

Fie ca esti un adept al tehnologiei sau nu, smartphone-ul va fi un obiect important in viitoarele tale calatorii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *