stailer

Parcă altfel te simți atunci când ai un birou organizat, când lucrezi pe un laptop performant, când îți gestionezi întâlnirile de afaceri într-o agendă virtuală. Simți că you got your life together, deși uneori chiar și tu mai ești împrăștiată. Acum mai poți adăuga ceva lifestyle-ului tău fancy, de boss babe și anume platforma Stailer. Nu mai este cazul să dai nici măcar un telefon dacă-ți dorești o manichiură după job sau poate un tratament facial. Intri pe laptop sau telefon pe www.stailer.ro și îți faci o programare online simplu, rapid, gratuit!

Cum să utilizezi Stailer

Folosind filtrele de căutare de pe pagina accesată și anume orașul tău, data și ora programării, serviciul dorit și genul, Stailer îți afișează stiliștii care se încadrează în aceste criterii selectate. De acolo, the choice is up to you. Fiecare salon dispune de informații relevante precum prețul lucrării, durata, locația Google Maps și chiar și fotografii. Poți vizualiza poze ale saloanelor, ale stiliștilor sau ale lucrărilor before & after. Tu ești cea care alege pe mâna cărui stilist te lași, însă cu siguranță niciunul nu te va dezamăgi. Aceștia își dezvoltă skill-urile constant, pentru a se plia pe cerințele și tehnicile actuale din domeniul hair & beauty.

 

Simplu și rapid, în pauza ta de prânz, îți poți organiza singurică momentul tău de răsfăț pe care-l dorești după ce ieși de la muncă. Înainte erai condiționată de timpul stiliștilor pe care îi cunoști, însă dacă le dai șansa altora să îți arate de ce sunt capabili, poți obține transformări ale look-ului zilnic, oricând, transformări ce sigur te vor face să revii la ei.

Stailer te surprinde în continuare – iată de ce

Dacă ai nevoie de o programare rapidă, nu ești condiționată de crearea unui cont, însă acesta are mai multe avantaje, vezi detalii aici. Contul îți permite accesul către o agendă online trendy, ușor de înțeles, unde tu îți gestionezi oricând programările. De acolo îți poți seta remindere, care să te anunțe de dinainte când trebuie să ajungi la salon. Pe Stailer regăsești majoritatea serviciilor de înfrumusețare și întreținere corporală esențiale. Sunt înscrise saloane din Iași, Cluj Napoca, Oradea, București, însă cât de curând se vor alătura și alte orașe importante.

Platforma poate fi utilizată atât de către femei cât și de bărbații care pun preț pe aspectul fizic. Dacă ai statut de “in a relationship” îi poți propune iubitului tău să mergeți împreună la un masaj relaxant în acest weekend la unul dintre saloanele de pe Stailer. Este o metodă ideală de a vă detensiona de grijile acumulate pe parcursul săptămânii și e un bun prilej de a vă petrece timpul împreună. Împușcați doi iepuri deodată cum s-ar spune.

Stailer va fi love at first appointment și nu te vei mai întoarce la sunatul către saloane. Începe și tu să folosești Stailer, platforma femeilor și bărbaților moderni.

Intră pe www.stailer.ro ca să îți faci și tu prima programare. Pentru mai multe informații poți scrie la adresa de email support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *