Petrecerea timpului in cuplu

vacanta

Ce modalitate mai simpla gasesti de a petrece timpul impreuna cu iubitul sau iubita si de a va descoperi pe zi ce trece, daca nu calatoriile departe de tara si de locurile in care locuiti de atata timp? Uite cateva idei de destinatii de vacanta super potrivite pentru cei care se iubesc de mult timp.

Insulele Togean

Incadrandu-se in cadrul unuia dintre porturile marii insule indoneziane Sulawesi, Insulele Togean reprezinta cea mai buna destinatie exotica de vacanta pentru cuplurile din Asia de Sud-Est, mai ales daca se doreste retragerea in cadrul unor plaje minunate, linistite si cu ape limpezi si albastre.

Va puteti asadar petrece timpul impreuna facand snorkeling, scufundari, aruncari in mare, vizitand zonele salbatice si virgine, relaxandu-va intr-un hamac pe plaja sau imbratisandu-va patimas in fata unui foc pe plaja candva seara, la asfintit. Cateodata localnicii mai dau petreceri pe plaja, frigand peste proaspat si band bere, iar aceste lucruri sunt super de trait si de turistii ajunsi acolo.

Lamu

Lamu este o insula micuta localizata pe tarmul Kenyei in Africa de Est. Cu toate ca cea mai mare parte a litoralului este plina de resorturi exclusiviste si de zone bine dezvoltate pentru turisti, Lamu este un loc mai izolat. Este una dintre cele mai vechi si mai bine pastrate insule de pe continentul african si este centrul studiilor isamice si swahili.

Strazile orasului Lamu au o vibratie aparte araba. De vreme ce nu exista masini aici, poti calatori pe ponei sau pe magari. lamu este un loc perfect in care poti invata sa pescuiesti diferite tipuri de pesti. Pori explora de asemenea micul oras si pleca in cautare de antichitati si lucruri vechi. Exista de asemenea si plaje multe cu nisip auriu, asadar nu trebuie decat sa te gandesti la un loc minunat in care sa stai si sa te relaxezi alaturi de iubitul sau iubita ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *