Povesti ciudate

Stiinta este minunata, deoarece a reusit sa ne explice ceea ce credeam ca era magie sau ca unele forte nevazute sunt acelea care determina aparitia unor fenomene. Cu toate acestea, exista unele lucruri cu adevarat bizare pe care stiinta nu a reusit sa le explice inca. Iata cateva povesti bizare care nu au parte de nicio explicatie buna.

Intamplari ciudate fara explicatie

O tanara in varsta de 18 ani, Clarissa Glenn, sustine ca a experimentat o prezenta ciudata, fantomatica, in apartamentul sau din Cornwall, Marea Britanie. Acesteia i s-a spus ca persoana care locuia inaintea sa in acea camera, s-a spanzurat. De cand se stie Glenn, aceasta a avut probleme cu insomniile, iar din moment ce s-a mutat in noul apartament, aceasta a visat aproape in fiecare noapte ca se spanzura. Intr-o noapte, probabil in somn, fata s-a spanzurat folosind o esarfa, iar autoritatile au gasit-o in dimineata urmatoare.

Brian Bethe se afla in parcarea din fata unui cinematograf, cand doi copii l-au abordat. Bethel sustine ca niciodata nu i-a fost mai frica decat in acea seara. Copiii l-au rugat pe acesta sa ii duca acasa, iar cand Bethel a pornit masina, inainte de a le da un raspuns copiilor, acesta sustine ca ochii copiilor au devenit negri si au spus ca nu pot intra in masina decat daca sunt invitati. Baiatul a plecat rapid din acel loc si a scris despre aceasta experienta pe blog-ul sau, pentru a alarma oamenii din intreaga lume.

Greg Garrett se juca in curtea sa din Enfield, Illionis in 1973, cand a pretins ca a fost atacat. Atacatorul sau nu a fost un om, iar descrierea sa nu s-a potrivit cu niciun animal cunoscut. Toti cei care intalneau creatura, au descris-o la fel de fiecare data- trei picioare, 1,50 inaltime, ochi rosii care straluceau si un trup similar cu celui a dinozaurului T-Rex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *