Regrete pe patul de moarte

regrete omenesti

Atunci cand ne aflam pe patul de moarte sau cand simtim ca aceasta ne da tarcoale si nu mai putem face nimic, este cel mai urat moment in care putem sa realizam ca nu suntem multumiti despre felul in care ne-am trait viata, si ne dorim sa o luam din nou de la capat, sa ni se mai dea o sansa buna la viata.

ste foate important sa incercam sa ne onoram cel putin unele intre visele cele mai mari pe care le avem in timpul vietii, atata timp cat suntem inca in putere si avem resursele necesare sa avem grija de acestea. Din momentul in care ne pierdem sanatatea, este deja prea tarziu sa mai putem face ceva. Sanatatea aduce o libertate pe care foarte putini dintre noi o realizeaza, asta pana and nu o mai au si incep sa isi dea seama despre ceea ce au pierdut.

Iti doresti sa nu fi lucrat atat de mult.Aceste ganduri vin in special din partea barbatilor aflati pe patul de moarte. Acestia si-au pierdut tineretea de cand erau mai in floarea varstei si de asemenea relatia cu ea iubita, toate acestea din cauza muncii in exces pe care au depus-o.

Femeile vorbesc de asemenea cu regret despre acest neajuns. Multi dintre acesti batrani care ajung sa stea la pat nu mai pot face altceva decat sa se planga si sa se vaite la copiii si nepotii lor despre cum munca le-a distrus viata si despre cum puteau face mai multe pentru familie si pentru binele personal.

Prin simplificarea stilului de viata si prin determiarea de alegeri constiente de-a lungul vietii, este posibil sa nu mai trebuiasca sa se ajunga in acest punct mort. Si prin crearea de mai mult spatiu in viata, poti deveni mai fericit si mai deschis catre noi oportunitati, mult mai potrivite cu stilul de viata.

2 comentarii la „Regrete pe patul de moarte”

  1. Cred ca nu exista regrete mai mari decat cele pe care le ai in acele clipe. Atunci iti dai seama cu adevarat ce a insemnat viata pentru tine, ce ar fi trebuit sa faci diferit si vei realiza cat de repede trece timpul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *