Reguli pentru intalniri ok

reguli intalniri

In cadrul intalnirilor fata in fata, este bine sa tii cont de niste lucruri ca sa ai parte de o intalnire sigura si reusita, avand in vedere ca in atatea cazuri s-au intamplat atatea lucruri rele si de care lumea isi doreste sa se fereasca cat se poate de mult. Totul porneste de la noi, pana la urma.

Ia cu tine bani in plus

Chiar daca partenrrul de intalnire isi doreste si iti proprune sa plateasca el toata nota, ia totusi niste bani cu tine  (mai multi) pentru a avea in cazul in care iti va trebui un taxi sau daca intalnirea o ia razna si nu iese cum ti-ai dorit iar plata vine din partea amandurora.

Nu dezvalui informatii personale despre tine

Pazeste-ti informatiile personale de orice tip si orice informatii de pe conturile de social media. Daca folosest un site online de intalniri, poti alege ca acea persoana sa iti raspunda direct pe site, mai degraba decat printro adresa de email personala sau poti seta chiar tu adresa de email in parte.

Iesi la intalnire impreuna cu o prietena

Iesi la intalnire cel putin cu o prietena de partea ta, mai ales daca te indrepti catre un loc unde nu mai cunosti pe nimeni. In acest fel, veti putea verifica daca tipul incearca sa iti puna ceva in pahar sau altecva suspect.

Planul B

Daca prietenul cu care ai venit la petrecere, pleaca sau dispare subit din bar, ar trebui sa ai pe altcineva sau altceva care sa te sustina in momentele neprevazute. Incearca sa suni pe acel prieten sau sa ii dai mesaj sa vezi unde s-a dus, u cine este si cum planuieste sa ajunga acasa.  Daca nu mai poti conduce de unul singur, cheama un prieten sau un taxi care sa te duca acasa. Da de stire cuiva  ca ai facut asta, ca te ia altcineva acasa si instiinteaza oamenii unde a plecat acel prieten al tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *