Reguli pentru intalniri reusite

intalniri reusite

Citeste printre randuri atunci cand iti dai intalniri online. Unii barbati isi fac o obisnuinta din a contacta o serie de femeie prin intermediul profilelor de dating online, insa nu fac niciodata nici o propunere pentru a se intalni fata in fata. In schimb, acestia continua sa comunice pur si simplu in loc de a se intalni in persoana. Barbatii care nu te scot la intalniri in oras fie ca sunt luati deja sau pur si simplu nu sunt disponibili pentru acest lucru din puncte diverse de vedere. Daca el inca nu ti-a dat nici o intalnire in mediul fizic, atunci se poate foarte bine sa fie doar o relatie fantezie in mintea ta.

Daca acele conversatii online pe care le aveti par sa nu treaca niciodata in planul serios, la intalnirea fata in fata, ar fi chiar mai bine sa treci mai departe si sa iti vezi de treaba ta. Felul in care iti poti da seama daca omul este serios si vrea ceva cu tine este in felul urmator: Te intreaba vreodata daca ai vrea a te intalnesti cu el in persoana si chiar iti proprune acest lucru? Sunt emailurile acestuia generale? Unii barbati trimit formate de emailuri fara a se implica in scrierea lor propriu zisa. Daca din conversatiile voastre va dati seama ca relatia acssta nu poate duce nicaieri, atunci ar fi mai bine si timpul sa incetati orice forma de comunicare.

Nu ii dezvalui prea multe, prea repede. Exista o  linie fina intre a fi mai secretos si mai misterios si a dezvaui preamulte la intalniri. Este mai bine sa fii mai scurt cand este vorba despre fosrul tau divort, care a fost cauza acestuia. Daca esti divortat, nu vorbi despre divortul tau sau despre fosta sotie. Nu intra in detalii. Nimeni nu vrea sa auda povesti sobre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *