stailer

Dacă nu obișnuiești să mergi la saloane de înfrumusețare sau la stiliști și vrei totuși să schimbi ceva la aspectul tău, trebuie să cauți toate centrele din zona ta. Fiecare oraș are numeroase saloane de înfrumusețare care se potrivesc sau nu cu bugetul și preferințele tale. Pentru a putea beneficia de aceste servicii, trebuie bineînțeles să le cauți. Sunt saloane și stiliști mai simplu de găsit prin Stailer.

Ce este Stailer?

Stailer este un site online unde poți face programări la saloane de înfrumusețare și stiliști din zona ta. Acesta pune la un singur loc profesioniști din industria hair&beauty din Timișoara, Oradea, Cluj Napoca, București și Iași. Intra si aici pentru mai multe detalii. Este o platformă ce permite celor care dețin saloane să se înscrie și să poată lua programări prin intermediul online-ului. În acest fel poți descoperi ceva potrivit pentru tine și bugetul tău.

Poți apela la servicii de înfrumusețare pentru bărbați sau pentru femei. Dintre acestea poți alege în materie de păr: tuns, vopsit, coafat, barbă și aranjat pentru bărbați sau tratamente pentru păr. În materie de frumusețe, ai disponibile următoarele: cosmetică, machiaj, pensat, epilare, masaj, manichiură și pedichiură. Femei sau bărbați, cu toții puteți alege serviciile de pe stailer.ro.

Cum pot face o programare pe Stailer?

Ajutorul tău în alegerea salonului potrivit vine direct de pe site! Pe prima pagină vei avea afișate detaliile pe care trebuie să le introduci, iar în cazul în care nu te descurci ai și un ghid video scurt. Saloane si stiliști mai simplu de găsit prin Stailer, online, fără să te deplasezi la salon. Timpul tău este important pentru tine și echipa din spatele acestei platforme, așadar programările sunt simplu și rapid de făcut. Doar caută salonul, caută serviciul de care ai nevoie, zona în care te afli, genul tău și ora/data la care dorești programarea.

În doar câteva secunde vei avea afișate zeci de rezultate din care poți alege. La fiecare salon sau stilist afișat, vei putea citi recenziile altor clienți, ce servicii mai oferă, programul general, durata programării, cât și prețul acesteia. Totul va fi disponibil pentru a-ți face mai ușoară alegerea! Poți compara prețurile și duratele programărilor pentru a te asigura că te lași pe mâini bune.

Platforma Stailer este complet gratuită atât pentru navigare, cât și pentru programări. Experiența plăcută pe care o oferă site-ul nu îți mai permite să rămâi fără o programare sau să uiți de ea. Odată efectuată, vei primi un mesaj text cu confirmarea ei, la numărul de telefon pe care l-ai specificat.

Dacă vrei să te lași pe mâna profesioniștilor, accesează www.stailer.ro. Aici vei descoperi doar servicii de calitate, de la persoane calificate în domeniu. În cazul în care ai întrebări, intră pe live chat-ul disponibil pe site, iar dacă vrei să îți înscrii afacerea sau să trimiți o altă solicitare către Stailer, o poți face pe support@stailer.ro. Sunt saloane și stiliști mai simplu de găsit prin Stailer!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *