Secrete bine pastrate

Secret

Avand in vedere cat de deschisa este lumea in ziua de astazi, mai ales pe retele sociale iti vine greu sa crezi ca mai exista secrete sau detalii bine ascunse de ochii lumii. Secretele sunt de obicei informatii pe care toata lumea vrea sa le stie, dar doar foarte putini se bucura de acele informatii. Chiar si asa, unele lucruri ar trebui sa fie tinute secrete pentru binele tuturor.

Pasiunile secrete

Pe parcursul vietii noastre ajungem sa placem anumite persoane pentru care dezvoltam o adevarata pasiune, insa fara a avea curajul de a spune ce gandim si ce simtit. Fiecare persoana a trecut prin aceasta situatie in care simtea mai mult decat ar fi trebuit pentru altcineva, insa tot ce a ramas a fost pasiunea pentru acea persoana.

Istoria medicala

Istoria medicala a pacientilor poate ca nu ar fi ceva ce multi si-ar dori sa stie, dar este cu siguranta un secret bine tinut de practicantii din medicina. Nu este reglementat prin lege dar este de datoria etica si morala a spitalelor si centrelor medicale sa tine informatiile cu referire la pacientii lor secrete.

Retetele secrete

Fiecare mare companie, fie ca e vorba de o companie de fast food sau o companie de bauturi racoritoare, toate isi pastreaza foarte bine retetele produselor. Spre exemplu cei de la Coca Cola au reusit sa isi mentina reteta secrete pentru mai bine de o suta de ani, doar doua sau trei persoane stiu toata reteta si ingredientele necesare pentru prepararea uneia din cele mai cunoscute bauturi racoritoare din lume. Pana in prezent, “Coke Secret” este considerat ca fiind cel mai bine tinut secret din lumea afacerilor.

La fel sta cazul si cu KFC, companie ce s-a infiintat in anul 1930. Acestia au avut o reteta secreta care le dadea un gust unic produselor lor, reteta tinuta foarte bine in secret chiar si in ziua de astazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *