Seriale TV favorite

Sheldon

Serialele TV americane au invadat foarte mult piata europeana si nu numai. Acest lucru s-a intamplat deoarece din ce in ce mai multi fani apar peste noaste. Acestea au un efect incredibil asupra spectatorilor, in sensul ca le starneste curiozitatea si interesul pentru a viziona si urmatorul episod, urmatorul sezon. Printre cele mai reusite seriale si personaje am putea aminti de:

Gregory House – “House”

Serialul este o drama medicala care prezinta viata unui doctor cu cateva caracteristici iesite din comun. Gregory House este personajul jucat de Hugh Laurie in serialul lung de 8 sezoane care a fost difuzat pe perioada 2004 – 2008. Desi este un doctor narcisist si cu un caracter greu de placut, acesta are un talent iesit din comun de a rezolva chiar si cele mai neobisnuite cazuri medicale. Este un personaj destul de antipatic in general, dar modul sau de actiona si de a fi il fac cu adevarat unul din cele mai bune persoanaje din serialele TV.

Sheldon cooper – “The Big Bang Theory”

The Big Bang Theory este un serial realizat de aceeasi producatori si scriitori care se cupa de un alt serial de excepti Two and a Half Men. The Big Bang Theory este la sezonul numarul 7 si se asteapta filmarile pentru sezonul cu numarul 8. Printre cele mai reprezentative personaje din serial il gasim pe Shledon Cooper, impersonat de Johnny Galecki. Acesta este un fizician narcisit si o inteligenta iesita din comun, acesta avand un doctorat la varsta de doar 16 ani. Cu toate ca este foarte inteligent, acesta are probleme in a intelege cele mai simple elemente ce tin de interactiunea dintre omanei. Relatiile, emotiile si sarcasmul sunt adevarate necunoscute pentru Sheldon Cooper. Sunt multe momente in care Sheldon Cooper ajunge sa monopolizeze ecranul TV si sa ne faca sa radem in hotote.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *