Sfaturi pentru o viata personala si profesionala optima

Chiar daca de abia ti-ai gasit vocatia, inca nu esti total constient de ceea ce vrei si cum sa faci sa se intample asta. Te vei afirma atunci cand simti nevoia, insa de cele mai multe ori lasi lucrurile sa curga de la sine.

La fel ca multe alte lucruri din viata ta, ai realizat ca invatand a cunoaste ceea ce iti doresti poate fi mai distractiv decat obtinerea acelui lucru.

A-ti petrece trei saptamani pe twitter certandu-te cu prietena ta in legatura cu selfie-ul pe care si l-a facut cu fostul tau iubit nu mai este considerat la fel ca in trecut un conflict in adevaratul sens al cuvantului.

In loc de asta, veti incepe sa va certati in legatura cu lucruri mai serioase, ca relatiile si implicarea si daca este sau nu intelept ca ea sa lase la o parte o cariera solida, doar pentru a urmari un vis dintotdeuana, dar mai putin real.

Acum stii cu adevarat ceea ce vrei iar aici vorbim de mai mult decat dezbaterea legata de ciocolata neagra care primeaza in fata ciocolatii albe. Stii acum ca iti doresti un prieten, coleg, partener care sa fie de incredere si loial, onest si intelegator. Stii ca nu ai nevoie in viata ta de cineva care sa fie nedrept si fals, si nu te temi sa spui lucrurilor pe nume.

Ai inceput sa realizezi si sa accepti faptul ca nu le stii pe toate si nu ai intotdeuana dreptate legat de ceva. Nu iti poti aminti cine a fost cel de-al patrulea presedinte al tarii si in mod sigur nu poti prezice cum va arata viata ta in urmatorii cinci ani. Nu stii daca vei continua sa te intalnesti cu iubitul din liceu sau daca vei incepe totul de la capat intr-un nou oras, alaturi de noi prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *