Sfaturi pentru profilul tau de LinkedIn

sfaturi profil LinkedIn

Pentru a avea un profil reusit de LinkedIn si pentru a-ti pastra o imagine cat mai buna pentru potentialii angajatori si viitori angajatori sau pur si simpu pentru a-ti expune intr-o maniera cat mai profesionista educatia si experienta in munca pe care ai acumulat-o de-a lungul timpului, atunci ar trebui cu siguranta sa iti optimizezi din cand in cand profilul de LinkedIn.

Pe langa faptul ca va trebui sa faci anumite setari de privacy care sa permita accesul numai celor care consideri ca ar trebui sa stie ce faci si ce cauti tu, pe langa o fotografie de profil reusita cu o imagine profesionista a ta si pe langa actualizarea informatiilor de profil care parcurg in amanunt exact ceea ce ai facut si ceea ce faci in prezent, trebuie sa te ingrijesti si de calitatea informatiilor de pe profil si de imaginea cat mai corecta si mai profesionala a acestora.

Esti blocat oe anumite cuvinte atunci cand incerci sa te vinzi singur pe piata? Un profil bine scris si corect de LinkedIn trebuie sa seteze un ton profesional in timp ce in aceeasi masura ar trebui sa cheme la actiune, pentru ca mai apoi sa fii contactat si notificat de potentiali angajatori.

In timp ce majoritatea persoanelor sustin ca un profil ideal de LinkedIn ar trebui sa fie scris la persoana I, in mod statistic foarte putine profiluri sunt chiar asa scrise. Se merita rescrierea profilului tau de LinkedIn si apoi verificarea acestuia pentru mici inlocuiri. Un serviciu profesional de scris iti va rescrie profilul de LinkedIn la un pret foarte covenabil.

Construieste-ti recomandari. Potrivit contributorului Forbes, Cheryl Conner, recomandarile foarte bine scrise sunt inca cea mai buna modalitate de a-ti imbunatati imaginea de pe profilul tau de LinkedIn. Multumita sistemului sau genial, site-ul face acest lucru destul de usor daca te vei conecta cu toti clientii actuali.

Pentru ca ai tai clienti sunt cele mai bune surse de referrali, verifica-ti contactele existente si asigura-te ca sunt relevante si recente. Recomandarile de buna calitate sunt cea mai buna modalitate de a-ti optimiza profilul de LinkedIn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *