Site-uri web pentru sporirea capacitatii de functionare a creierului

site-uri web inteligenta

Este aproape de necrezut faptul ca in aceste zile n care traim aproape oricine poarta cu sine o bibioteca inreaga de cunostinte, mai bogata in resurse chiar si decat Biblioteca Alexandria. Asadar nu este foate greu sa ne dam seama ca oamenii vor sa foloseasca toate resursele la indemana si interntul pentru a deveni mai destepti, mai productivi si mai cunoscatori. Cu toate acestea in minte, urmatoarele site-uri iti vor sta mereu la indemana atunci cand vei dori sa afli mai multe sau sa-ti cultivi o anumita idee.

Evernote

Un fapt care tine indubitabil de genialitate este organizarea eficienta. Cu autorul Evernote nu va trebui sa iti mai faci vreodata vreo lista de facut. Iti poti stoca orice, de la mailuri si pana la lista zilnica de cumparaturi pentru casa in programul Evernote si poti sncroniza asta cu tate dispozitivele tale mobile in acelasi timp.

Workflowy

Gandeste-te la acest site ca la un fel de loc in care iti poti tine toate cunostintele din minte la in loc si bine organizate. Este de fapt un fel de harta a mintii unde poti face brainstorming cu ajutorul continutului de aici. A gandi in timp ce scrii este cea mai buna solutie pentru ca informatia sa fe procesata mai bine, asadar de ce sa nu incerci asa ceva?

Smarterer

Vrei sa-ti testezi abilitatile de scriere? Vrei sa-ti demonsrezi aptitudinile de programare? Arata oamenilor ca esti un geniu in Excel. Folosinf Smartere poti face teste care iti vor stabili si demonstra calficarea pe care mai apoi i-o poti arata angajatorilor tai atunci cand acestia au nevoie de dovezi ale abilitatilor tale.

UniversityWebinars

Daca esti un fan al TED Talks, atunci aceasta este un fel de TED Talks al lumii universitare. Cu ajutorul userilor online, fosti studenti ai facultatilor si cu ajutorul a o gramada de cunosctinte din partea acestora s alte feluri de video-uri educationale, nu poti da gres cu ajutorul acestui program.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *