Trucuri de beauty pentru toamna

machiaj

Ce trebuie sa stii in aceasta toamna desre felul in care sa te machiezi, sa te aranjezi ca sa apri cat mai naturala si mai plina de viata. Ca orice alt anotimp, toamna este sezonul care aduce in tendinte alte lucruri de care ar rebui sa tinem cont neaparat.

  • Farduri de pleoape in tonuri pamantii. De la Prada la Stella McCartney, fardurile de ochi metalice sunt in revenire si arata super pe oricine. Sunt la mare moda pe podiumurile de prezentare a modei din aceasta toamna. Multi make-up artisti opteaza pentru tonurile calde de bronz care arata foarte bine pe aproape orice ton al pielii, la fel de bine ca si pentru orice tip de par si culoare a ochilor.
  • Cel mai puternic si in voga trend al toameni va fi fardul de ochi in nuante de teracota, ca o pata de culoare in jurul ochilor, asortat cu mascara si fara vreun pic de tus de ochi.
  • Tenul translucid. Totul tine de pielea semi-mata si fara defect. Radianta precisa si evidentierea anumitor trasaturi ale fetei ar trebui sa conteze cel mai mult. Pielea fresh si translucida este mereu in voga si este si in momentul de fata pe toate podiumurile de prezentare a modei din lume. Totul tine de aspectul pielii luminos si proaspat.
  • Tus de ochi grafic. Tusu de ochi grafic, cateodata tras catre pleoapa si altadata aplicat pe linia genelor, este un mare trend al toamnei. Arata super, ca niste ochi de pisica, mai ales la ochii de culoare verde sau inchisa.
  • Cat tine de par, totul trebuie sa fie cu volum si fabulos. Parul usor ondulat, cu o forma naturala si bogata trebuie sa fie baza unei infatisari ingrijite si minunate din aceasta toamna. Doua alte extensii, extensiile de par si cozile lungi de cal sunt de asemenea ceva de care nu trebuie sa te lipsesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *