coafat la salon cu stailer

Femeile își doresc mereu ce nu au și când vine vorba de podoaba lor capilară dacă au părul creț îl vor dori drept și invers. Sunt parcă mereu nemulțumite de ceea ce poartă în cap. Uneori mama natură nu le înzestrează cu un păr așa cum și-l doresc ele. Însă este nevoie și de ceva eforturi susținute pentru asta. Să aflăm despre ce este vorba.

Lasă-te pe mâna unui hairstylist care chiar se pricepe

Să luăm exemplul verii. Vara porți rochii fluide și mai mult transparente, asortate cu sandale, genți cu brizbrizuri și ochelari de soare. La un așa aspect merge de minune un păr care curge pe umerii tăi, care strălucește și atrage toate privirile. Asta îți rămâne doar un vis de vară, căci părul tău fragil, tern și cu vârfuri despicate îți cam strică povestea.

Ce poți să faci este să susții întreținerea acestuia cu produse de calitate. Preferă mai întâi de toate să încerci ce este omenește posibil pentru a-l trata, la salon și mai apoi continuă și acasă cu tratamente de genul. Caută un hairstylist care știe ce face. Iar pe acesta îl găsești prin Stailer, platformă exclusiv dedicată digitalizarii programărilor la saloanele de hair and beauty.

Vei găsi mai multe detalii in acest articol. Stailer este activ pentru orașele Iași, Timișoara, București, Cluj Napoca și Oradea. Deocamdată. Poți cauta un salon în funcție de disponibilitatea acestuia, în funcție de ce rating are pe piață, în funcție de stilist și ce recenzii a oferit publicul.

Părul tău este rezultatul nepăsării

Să ai păr bogat este nevoie de efort constant. Este greșit să crezi că trebuie să tunzi părul constant, să tai vârfurile în disperarea că altfel părul nu mai crește. Mai ales dacă ai părul foarte scurt, nu dispera. Un specialist în ale părului va ști să îți spună că secretul unui păr care crește cu o anumită rapiditate nu are legătură cu tăierea vârfurilor. Singura contribuție aici este legată de îndepărtarea acelor fire despicate și capete tocite. De aceea și impresia ta că părul nu îți crește.

Mai apoi, tot un specialist va ști să îți spună că ritmul de creștere al părului diferă de la o persoană la alta și dacă gena ta este cea a părului fin și subțire, nu prea ai ce face. Nu există produse minune care să îți oprească căderea părului, dar în mod cert poți conserva ce mai ai încât să nu rămâi fără podoabă capilară prea curând.

Cel pe mâna cui te lași, în funcție de situația cu care te confrunți, ar trebui să fie un specialist în adevăratul sens al cuvântului. Un soi de Munir de România. Găsește persoana potrivită ție pe Stailer. Aici vei găsi peste 850 de specialiști și saloane unde poți merge să testezi serviciile profi.

Să te programezi prin Stailer nu te costă nimic. Accesează pagina și descoperă ce avantaje ai dacă alegi Stailer.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *