Volkswagen impresioneaza cu GTI Roadster Vision Gran Turismo

vwvisiongtigranturismo

Urmand un stil asemanator cu cei de la Mercedes, care au lansat anul trecut AMG Vision Gran Turismo, Volkswagen vine cu viziunea proprie penrtu un Vision Gran Turismo. Acesta a fost conceput initiala pentru a rula pe traseele din “Gran Turismo 6”. Volkswagen a realizat si o masina de expozitie pentru festivalul Worthersee. Roadsterul de 503 cai putere duce designul de anul trecut pentru Vision GTi la un alt nivel.

Avand in vedere ca acesta a fost conceput epntru un joc video, GTI Roadster Vision GT a fost realizat de Volkswagen si de Sony Computer Entertainment. Dupa aceea Sony le-au cerut celor de la VW sa realizeze o masina exclusiv pentru GT6. Producatorul din industria auto a organizat o competitie de design. Acestia si-ar descoperit design-ul pentru masina virtuala din GT6 pe data de 26 mai.

Desing Vision GTI-ul de anul trecut are cateva caracteristici similare cu GTI Roadster Vision GT. Are un motor de 3 litri cu doua turbosuflante TSI V6 capabil sa dezvolte un total de 503 cai putere si un cuplu de 560 Nm. Motorul este capabil sa invarta toate cele 4 roti prin intermediul unei cutii de viteze DSG cu doua ambreiaje. Masina are un sistem de tractiune integrala 4MOTION. GTI Roaster este putin mai rapid decat hatchback-ul de anul trecut ajungand suta de kilometri in doar 3.5 secunde. Viteza a automobilului fiind de 309 km/h sau 192 de mph. Roadster-ul are o greutate de 1421 de kg. Avand in vedere puterea motorului aceasta pare a fi o masina care se va descurca foarte bine in viraje si va pune un zambet mare pe fata soferului.

Singura problema este ca nici cel mai bogat si norocos om din lume nu va putea achizitiona acest model. Singura metoda prin care vei putea detine un astfel de automobil, este de a cumpara jocul Gran Turismo 6 incepand cu jumatatea lunii iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *